Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cool info: Mexický True Detective


ikona
Davies182
detectivehbotemny
Mohl být ještě lepší? Přinášíme šokující střípky z rozhovoru s režisérem Temného případu!  

Borec Cary Fukunaga neměl svůj den, přičemž na vině je dle všeho americká premiéra blockbusterových Pompejí. Snímek, jenž měl původně na starosti on sám (a přehraboval se kvůli němu v Itálii dva týdny historií dávného města!), totiž nakonec sejmul akční mág Paul W.S. Anderson. A zcela překvapivě to prý není žádná sláva. Možná i z tohoto rozhořčeného důvodu se nyní režisér True Detective v pikantním interview rozkecal o mnoha utajovaných informacích kolem téhle seriálové pecky... Všechno začalo nenápadným tvrzením, že měl Matthew McConaughey původně ztvárnit roli Martina Harta. Herec, jenž Carymu učaroval v televizních Nevyjasněných záhadách, si ale po přečtení scénáře podivína Rusta doslova vydupal. O zbytek se tak postaral Harrelson. To ovšem zdaleka není to nejzajímavější.

Věřte tomu nebo ne, po celém světě adorovaný Temný případ mohl být ještě o fous depresívnější podívanou. Já sám jsem asi posledním z fanoušků, kteří by si na momentální podobu seriálu stěžovali, považte ale sami: kolem projektu se původně dlouhou dobu motal Alejandro González Iñárritu. Ano, to je přesně ten talentovaný pán, jehož sluníčkové filmy jako Amores Perros – Láska je kurva nebo 21 gramů rozradostnily miliony diváků. Prostě jsou to depky jako kráva. Bez pardónu. Iñárritu se údajně natáčení HBO fláku vzdal kvůli jeho novému hollywoodskému celovečeráku, štafetu předal kámošovi Fukunagovi. Ten se dále v šokující zpovědi rozpovídal o milované šestiminutové scéně z finiše jedné z epizod: "Točili jsme to celkem třináctkrát, a bylo to vážně peklo. Nakonec se dalo použít jen pět záběrů, se správným výběrem jsme si dali pořádně načas." A my Ti za to, Cary, děkujeme.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace