Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cool video: Hvězdné filmy Jimmyho Kimmela


ikona
Spooner
coolkimmel
Populární bavič útočí s další várkou šílených snímků plných hvězd. 

Už je celkem hodně zajetou tradicí, že po napjatě očekávaném oscarovém ceremoniálu, který byl mimochodem letos nejsledovanější za posledních deset let, převezme televizní otěže oblíbený moderátor Jimmy Kimmel se svou show a připraví si pro diváky něco speciálního a většinou také totálně ulítlého. V uplynulých letech nám tedy představil například svou vizi největšího a nejhvězdněji obsazeného filmu historie a v podobném duchu pokračuje komediální uragán i letos. Akorát už si pro nás připravil rovnou snímky čtyři.

Kimmel si totiž všimnul faktu, že většina nominovaných snímků oscarového večera vycházela z knižních adaptací a on se rozhodl tuto módu posunout rovnou na adaptace slavných Youtube videí. A samozřejmě si k tomu opět nezapomněl přizvat superhvězdnou sestavu v čele s Tomem Hanksem, Meryl Streep, Kevinem Spaceyem či jako vždy odstrčeným Mattem Damonem. Šílené? Rozhodně. Vtipné už to ale na druhou stranu příliš není a kromě občasné fajn narážky na původní internetové inspirace vám bude z účinkování některých zúčastněných nejspíš i trochu trapně. Na druhou stranu, takový zpívající Samuel L. Jackson s obří stříkačkou v ruce má něco do sebe.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace