Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bruce Wayne a Catwoman míří do Gothamu


ikona
Spooner
gotham
Kdo si zahraje dvě kultovní comicsové postavy v připravovaném seriálu? 

A už je nejspíš hotovo. Tvůrci očekávaného seriálového prequelu Batmanových dobrodružství zaměřeného zejména na postavu Jamese Gordona se v posledních týdnech zabývali hlavně obsazením všech důležitých rolí. Slavného poctivého detektiva si tedy zahraje seriálový ksichtík Ben McKenzie, jeho ne zas tolik poctivého parťáka charismatický Donal Logue, místní mafiánku a šéfku budoucího Tučňáka ztvární Jada Pinkett Smith a drsnou verzi sluhy Alfreda nám předvede Brit Sean Pertwee. Nyní to navíc vypadá, že Gotham je již na nějakou chvíli plně obsazen, jelikož své tváře konečně dostaly také ty nejočekávanější comicsové postavy.

V roli mladého Bruce Waynea, jenž se bude v chystané novince hlavně vzpamatovávat ze smrti svých rodičů, si tedy zahraje David Mazouz, jehož si budou pamatovat hlavně diváci mysteriózního Touch. Rozhodně to potom není úplně špatná volba, jelikož dětský herec patřil bez debat mezi ty světlejší stránky neúspěšného seriálu, i když toho zde zase příliš nenamluvil. Osudem ztrápené miliardářské děcko by mu však nemělo dělat problémy. Druhou nově příchozí pak není nikdo menší než Selina Kyle alias Catwoman, již si v seriálu zahraje mladá a neznámá Camren Bicondova, která se do teď uplatňovala převážně jako profesionální tanečnice, takže potenciál do budoucna by zde být mohl. Uvidíme, jak moc se sázka na tyto dětské herce tvůrcům vyplatí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace