Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerové okénko: Coenovské Fargo


ikona
Spooner
trailery
Jak to vypadá s očekávaným seriálem bratří Coenů? A co nás čeká ve zbývajících dílech Arrowa? 

Mid-season je již v plném proudu, stanici už stačily představit většinu svých nových titulů, pár potenciálních televizních želízek si ovšem pro nás americké televize ještě schovávají. Má jejich březnová premiérová nadílka divákům co nabídnout? A jaké projekty na nás chystají kabelovky? To vše se dozvíte jako vždy v našem trailerovém okénku.

Fargo
Okolo seriálového zpracování černohumorné klasiky bratří Coenů byl dost dlouho celkem klid a tvůrci ne a ne přijít s prvními pořádnými záběry. Což je i docela s podivem, když premiéra očekávaného Farga nás čeká už příští měsíc. Stanice FX nám tedy alespoň nyní začala servírovat jeden teaser za druhým. V těch sice záběry z chystaného dílka či nástřel příběhu neočekávejte. Ochutnávku staré dobré atmosféry ovšem umí videa navodit více než solidně a k tomu nám jako bonus ukážou i postavu Billy Bob Thorntona. To nám pro začátek docela stačí.

Arrow Season 2
Upoutávky na právě běžící seriály do naší rubriky zrovna nedáváme, v tomto případě se však výjimka udělat musí. Nové promo lákající na zbývající díly druhé řady comicsovky Arrow je totiž jednoduše jízda. Navíc hodně nářezová jízda, která musí řádně potěšit každého fandu a svým filmovým střihem i přes tříminutovou stopáž uteče zatraceně rychle. Na střet našeho oblíbeného lukostřelce s Deathstrokem, příchod Suicide Squad i návrat Huntress se po této pecce těšíme zase o něco více.

Salem
Třetí řada populárního American Horror Story nám sledovaností ukázala, že čarodějnice momentálně dost frčí. Kabelovka WGN America se proto rozhodla na aktuální popularitu čarujících slečen přiživit a pustí se rovnou do toho nejprovařenějšího příběhu. Ano, vydáme se tedy opět do starého dobrého Salemu, kde domnělé čarodějky neměly zrovna idylku. Ambiciózní projekt však z prvních záběrů vypadá dost chudě, atmosféru byste zde také hledali marně a celé to působí dojmem, že už jsme to celé prostě několikrát viděli. Tento kousek může jenom překvapit.

Silicon Valley
Věhlasná HBO sice produkuje jeden ambiciózní hit za druhým, na komediálním poli se jim ale v posledních letech příliš nedaří. Netradiční řachanda Eastbound & Down s Dannym McBridem to má již za sebou, loňské novinky Family Tree a povedené Hello Ladies kabelovka zařízla již po první sérii a hitovka Girls to sama neutáhne. Zlepší tedy zdejší situaci chystaná novinka Silicon Valley pojednávající o bandě podivínských programátorů, jež se pokoušejí založit vlastní firmu? Upřímně si tím zatím nejsem příliš jistý, jelikož ukázka příliš opravdu humorných situací zrovna moc nepřináší. Snad se tvůrcům podaří z vděčného prostředí toho vytřískat co nejvíce.

The 100
Stanice CW už má premiéru většiny svých novinek dávno za sebou, jedné z těch zajímavějších se ovšem dočkáme až nyní. Nadcházející The 100 totiž nezní podle námětu úplně nejhůř. Zápletka okolo problémových, a samozřejmě také hodně pohledných, puberťáků, jež byli vysláni na zpustošenou Zemi, aby zjistili, zda se zde konečně zase žít, má zkrátka docela potenciál. Ani samotný trailer pak rozhodně není marně a kromě laciných triků a zaměnitelných mladých ksichtů totiž naštěstí nabízí i solidně znějící příběh, v němž se to vraždícími mladistvými bude jen hemžit. Snad se tedy nakonec nedočkáme jen další teen blbiny.

Resurrection
Mysteriózních seriálů aktuálně v bedně zrovna moc neběží a ty opravdu kvalitní se hledají ještě hůře. Tento stav by však již za pár dní mohla zlepšit novinka Resurrection. Ta bude vyprávět o zmrtvýchvstání několika osob, které se po více jak deseti letech vrací ke svým rodinám. Jak se ale vrátili mezi živé? A jsou vůbec takoví, jako dříve? Příběh zní rozhodně nadějně. Snad se stanici ABC podaří k látce nalákat co nejvíce diváků.

Friends with Better Lives
Stanice CBS za pár týdnů přijde o jednu ze svých největších komediálních značek a kultovní Jak jsem poznal vaši matku se s svými fanoušky již definitivně rozloučí. Je tedy nejvyšší čas, aby producenti z nejsledovanější stanice začali co nejrychleji hledat náhradu. Sitcom Friends with Better Lives pojednávající o šestici přátel, kteří však jeden druhému strašně závidí, to ale dle prvních ukázek zřejmě nebude. Nezachrání to pak nejspíš ani bývalý Dawson, James Van Der Beek, a sexy Brooklyn Decker.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace