Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rocková pařba se Scorsesem


ikona
Spooner
hboscorsese
Legendární režisér a scénárista Vlka z Wall Street spojí síly u dalšího zajímavého projektu. 

Jedna z největších žijících filmových legend Martin Scorsese má za sebou již tak úctyhodnou kariéru, že už by se mohl na filmařinu klidně vykašlat a jet rybařit do nejzapadlejšího jezera Spojených států. To ho však naštěstí ještě nenapadlo a výtečným Vlkem z Wall Street navíc dokázal, že je stále v nejlepší režijní kondici. Nyní se navíc rozhodl po delší době nahlédnout také do televize a společně s Terrencem Winterem, scénáristou zhýralé života Jordana Belforta, televizní Rodiny Sopranů a Impéria – Mafie z Atlantic City, chystají pro HBO další hodně zajímavý projekt.

Zatím nepojmenovaná novinka renomované dvojice nám ukáže, jak už jste možná z názvu novinky odvodili, zákulisí samotného rock'n'rollu plného sexu a hromady drog. Příběh nás pak konkrétně zavede do sedmdesátých let, kdy punk a disco již začínají vystrkovat růžky a rockový hudební producent Richie Finestra se snaží přijít s něčím novým a zachránit tak své skomírající hudební vydavatelství. Tohle téma by mohlo oběma pánům zatraceně sednout a ohledně hudby, drog či pikantních historek ze zákulisí jim poradí i samotný rockový bůh, Mick Jagger, jenž bude celý seriál produkovat. Aby to pak celé bylo ještě zajímavější, tak Scorsese už začíná do svého ambiciózního projektu, k němuž samozřejmě natočí pilotní epizodu, nabírat hodně nadějné obsazení. Postavu Richieho si totiž zahraje talentovaný Bobby Cannavale, jehož si můžete pamatovat právě z gangsterky Boardwalk Empire či nedávných Jasmíniných slz, a jeho bohémskou manželku a bývalou herečku si zahraje půvabná Olivia Wilde. Jo, když se jmenujete Scorsese, tak se vám holt ty známé tváře shání do seriálu o něco snáz. Rýsuje se nám zde jedna z nejzajímavějších novinek ze stáje HBO a Terrence Winter po skončení mafiánských praktik Nuckyho Thompsona bez práce rozhodně nebude.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace