Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Po čarodějnicích přijdou klauni


ikona
Spooner
american horror story
Co nás čeká v další řadě American Horror Story? 

S třetí řadou hitu American Horror Story musí být stanice FX spokojena po všech stránkách. Sledovanost čarodějnických eskapád hravě překonala své předchůdce a po kvalitativní stránce byla série s podtitulem Coven dle mého také tou nejpovedenější. Fanoušci se již ale začínají těšit na čtvrtou řadu, o níž toho, jak je u dua Murphy/Falchuk zvykem, zatím moc nevíme. Věděli jsme pouze, že se děj bude odehrávat v padesátých letech a Jessica Lange, která se po této řadě se seriálem rozloučí, již několik měsíců piluje německý přízvuk. Nyní už nám však tvůrci nabídli další indicii.

Jeden ze scénáristů Douglas Petrie totiž přiznal, že nová sezóna se bude točit okolo tématiky lunaparku, čímž potvrdil spekulace fanoušků. Víc se bohužel k námětu už nerozkecal, rozhodně se ale jedná o hodně zajímavé prostředí, v němž určitě nebude chybět nějaký děsivý cirkus či šílený klaun. Ani o obsazení zatím nepadli žádné nové zprávy. Ryan Murphy se ovšem už dříve nechal slyšet, že by v další várce šílených příběhů rád opět viděl Kathy Bates a Angelu Bassett. Novinek zkrátka stále mnoho není a jak známe tvůrce, tak dalších informací se ještě asi dost dlouho nedočkáme. Prostředí zábavného parku má však obrovský potenciál a rád se tedy nechám tvůrci překvapit.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace