Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Homeland vstává z mrtvých


ikona
Davies182
homelandshowtime
Chybí vám Carrie a spol.? Tvůrci špionážní pecky prozrazují, na co se těšit ve čtvrté řadě!  

Kolem jednoho z dlouhodobě nejpovedenějších thrillerových seriálů současnosti bylo poslední dobou až podezřele ticho, nepřijde vám? Po čtvrt roce od zdrcujícího finiše třetí sezóny se tvůrci konečně uvolili, vyjít na světlo s několika osvěžujícími novinkami. Můžeme teď sice na jednu stranu namítat, že jsou to informace poměrně kusé a spekulativní. Druhá věc ovšem je, že každá jedna z nich stojí opravdu za to. O co tedy půjde? V prvé řadě se v Homelandu dočkáme návratu... pozor, překvápko... Damiana Lewise aka Nicholase Brodyho. Každého, kdo by se snažil namítat, že mrtví se přeci nevracejí, musíme zchladit: vzpomeňte třebas na Dextera (nebo Živé mrtvé, meh). Mentorský zabijákův tatík se v seriálu objevoval pravidelně po celých osm řad, přičemž aktuálně dle indicií vše nasvědčuje tomu, že se špionážní Showtime bude snažit od zesnulého Morgana staršího opisovat. Dočkáme se Brodyho v Cariiných halucinacích, snech či představách? Lewis prý již smlouvu ohledně účasti podškrábnul, nechme se překvapit. A co dál?

Inu, vrátí se pochopitelně i další známé tváře. Jednou z (ne)překvapivých novinek je totiž skutečnost, že si důležitou vedlejší roli v seriálu zopakuje snědá kočka Nazanin Boniadi. Postava Saulovy rádkyně a analytičky Fary bude blonďaté Mathison pomáhat s jejím smrtelně nebezpečným nasazením v tureckém Istanbulu, ústřední děj se potom bude točit právě kolem Carrie a jejího šéfování nové zahraniční pobočce CIA. Jaký asi tým vyfasuje úkol? K dotazům ohledně těhotenství hlavní postavy pak producenti show podotýkají cosi ve smyslu, že "se stále dohadují, co si vlastně s dítětem počít". Zvědavost je na místě, snad kabelovka zajímavou synopsi nepohnojí. O něco méně šokující je pak tvůrčí sdělení, že se znovu podíváme i do "homelandu", tedy do USA samotného. Zde budeme jako diváci svědky Saulova a Quinnova útrpného snažení, aby celá tajná operace s Brodym nevyšla ve zfanatizovaném zámořském Teheránu zpětně najevo. Je toho celkem dost, určitě bude veselo. Premiéra čtvrté řady je předběžně stanovena na 9. říjen. Těšíte se?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace