Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Tvůrci Českého snu přináší Dělníky bulváru


ikona
Cival
trailer
Dokument od tvůrců Českého snu se podívá na to, jak fungují méně seriózní média 

Vlastně škoda, že Klusák s Remundou tentokrát netočí pro kina. Jejich nový díl Českého žurnálu totiž vypadá přitažlivěji než Český mír, Spřízněni přímou volbou i Život a smrt v Tanvaldu. Protože i když se tu řádí s celebritami a bulvárním póvlem, může tu být přesah. Tak jako v Českém snu. Už za měsíc se dozvíme, kam v Dělnících bulváru povede... a jak moc velké hovado je ten prokletý spratek Pavel Novotný.

DĚLNÍCI BULVÁRU - TRAILER from Hypermarket Film Ltd. on Vimeo.

Oficiální info: "Píšu jen to, co moje čtenáře zajímá. A lidi chtěj jen to, co je zabalený mezi kozy a fotbal. Jsem dělník bulváru a jsem nejlepší," říká Pavel Novotný, šéfredaktor druhého nejčtenějšího bulvárního serveru v Čechách. Dokumentární film Víta Klusáka proniká do světa českých celebrit a novinářů, kteří tyto celebrity vyrábějí i nesnáší zároveň. Vzniká tak filmová reflexe, která záměrně není plakátovým odsudkem mediálního světa pomluv, intrik, nevěr a nemocí slavných, ale pozorovatelskou sondou tragikomického fenoménu, který jako jeden z posledních propojuje českou společnost napříč. - Film uvede Česká televize na konci dubna 2014 v rámci cyklu autorských dokumentů Český žurnál.

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace