Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Taxi míří do bedny


ikona
Spooner
taxi
Úspěšná filmová série Luca Bessona se dočká vlastního seriálu. 

Na populární komediální sérii Taxi si nejspíš ještě dost dobře pamatujete. S šílenými příběhy nejrychlejšího francouzského řidiče Daniela a policejního nešiky Emila se ostatně i na českých obrazovkách můžeme setkat celkem často a v případě prvních dvou dílů jde vlastně i o příjemné oddychovky. S přibývajícími díly však kvalita rapidně klesala a na americký remake, v němž hláškujícího Daniela vystřídala za volantem úděsná Queen Latifah, už radši všichni zúčastnění co nejrychleji zapomněli. Luc Besson si v pozici producenta ovšem na této jednoduché zábavě vydělal docela dost a peněz, a proto není divu, že se po letech opět pokouší zapadlou značku oživit.

Nejrychlejší taxikář po vzoru loňského Kurýra tentokrát zavítá na televizní obrazovky a ve francouzsko-americké koprodukci se zase podívá do New Yorku. V novince Taxi Brooklyn bude za hlavní hrdinku policistka Caitlyn “Cat” Sullivan, jež se kromě řešení všemožných případů snaží zjistit pravdu o smrti jejího otce. Za volantem jí to ale zrovna dvakrát nejde, a tak se rozhodne spojit síly s místním šikovným taxikářem Leem, jenž je ve Státech tak trochu nelegálně. Cat tedy donutí Lea dělat jí osobního řidiče a pomáhat ji řešit různé případy, jinak se bude sympatický taxikář stěhovat zpět do rodné Marseille. Moc originálně a lákavě to vskutku nezní. Hlavní role si zahrají půvabná Cheryl Leigh z Chirurgů a ne příliš známý Jacky Ido. Na seriálu pak budou spolupracovat všichni Bessonovi staří známí, včetně akčního rutinéra Oliviera Megatona a tvůrce původních snímků Gerarda Krawczyka, kteří si sami natočí několik epizod. Novinka bude mít ve Francii premiéru již za měsíc a stanice NBC ji nyní koupila do svého skromného letního slotu. Zatím to však vypadá jen na laciné ždímání kdysi slavné značky. Pokud by z toho ale nakonec vylezla podobná jednohubka, jako z televizního Kurýra, nezlobil by se asi nikdo.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace