Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sherlock si vyšlápne na Shakespeara


ikona
Spooner
cumberbatchsherlock
Benedict Cumberbatch a BBC opět spojí své síly. 

Proč si to neříct na rovinu, nebýt odvážného kroku BBC, tak je současná filmová hvězda Benedict Cumberbatch asi stále zaseklá “jen“ u prestižních londýnských divadel. Risk v podobě obsazení neznámého herce do role Sherlocka Holmese se však stanici povedl na výbornou. Ze seriálu se stal již kult a z jeho titulního představitele hvězda, jež jde z filmu do filmu. Cumberbatch ale moc dobře ví, komu že to z velké části vděčí za svou současnou slávu a ostrovní televizní jedničce se v budoucnu rozhodně neotočí zády.

Kromě čtvrté řady Sherlocka se totiž objeví také v novém televizním zpracování klasického dramatu Williama Shakespeara, Richard III. V připravovaném snímku plném intrik a vražd si pak pochopitelně zahraje samotné nemilosrdného krále, jenž jde pro své cestě za mocí doslova přes mrtvoly.  Režie se sice ujme divadelní veterán a filmový debutant Dominic Cooke, na producentskou židličku se však postaví oscarový Sam Mendes, režisér Americké krásy či bondovky Skyfall. Renesanční klasika je evidetně v těch správných rukách a obsazení Cumberbatche je rozhodně zajímavá volba a velké lákadlo pro diváky. Navíc bude zajímavé sledovat, jak si představitel Sherlocka povede v slavné záporné roli v porovnání s jeho věčným parťákem Martinem Freemanem, který si shodou okolností zahraje Richarda III: na londýnských divadelních prknech již letos. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace