Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cool videa: Pětkrát s Hrou o trůny


ikona
Dr.Z
coolhratrůnyvidea
Cool videa ze Hry o trůny. 

Podle aktivit na webech spojených s televizí to vypadá, že rok se dělí na období se Hrou o trůny a bez ní. Nejinak tomu bude i u nás.

Zprávy se nejrychleji šíří přes sociální sítě, to samozřejmě dobře vědí i v Západozemí. Jak by vypadala znělka z nejvíce stahovaného seriálu v historii, kdyby se místo hašteřivých rodů na kontinentu roztahovaly známé sociální sítě?

A co kdyby se místo oblíbené melodie linula z reproduktorů její jazzová verze? To by taky nebylo úplně marné.

Hodně lidí si stěžuje, že se v dílech objevuje málo napínavých a akčních scén a moc kecání. Pokud byste ale pozorně poslouchali, zjistili byste, že to není tak úplně zbytečné tlachání a třeba i pochytíte nějakou tu hlubokou myšlenku, s nimiž nás postavy z Hry o trůny bombardují.

Abyste neříkali, že jsou tu samá nudná videa, tak tu pro vás máme všechna úmrtí, která jsme si zatím mohli vychutnat. Netřeba snad dodávat, že pokud jste neviděli předchozí tři série, čekají vás masivní SPOILERY.

Tohle video už nejspíš většina z vás viděla, ale ne každý sleduje diskuze, takže ho sem pro pořádek taky dáme. Chlapci z Honest trailers si čas od času rýpnou i do seriálů a tentokrát to samozřejmě odnesla Hra od trůny. Jako vždy trefa do černého. I zde bacha na spoilery.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace