Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cool videa: Mučivé spoilery


ikona
Dr.Z
coolspoilervidea
Jsou spoilery horší než waterboarding? A co dělal mladý Jon Hamm v seznamce? 

Někomu jsou ukradený, jiní, aby se jim vyhnuli, jsou schopni se odpojit od vnějšího světa. Spoilery mohou pokazit zážitek z filmů, seriálů i knih. Doposud sloužily pouze jako způsob pomsty neoblíbených jedinců, nyní se však používají jako tresty na školách a brzy by se mohly objevit i v armádě. No posuďte sami, jak by takový výslech za použití spoilerů mohl vypadat. Ti z vás, kteří neviděli Breaking Bad, Boardwalk Empire, Dextera a LOST, nechť se dívají na vlastní nebezpečí.

Anne Hathaway docela ráda zpívá, už nám to několikrát ukázala. Jimmy Fallon taky není zrovna a člen hvězdné pěchoty a když se tihle dva dají dohromady a zazpívají známé hip-hopové songy vystřižené jak z Broadwaye, rozhodně to stojí za to.

Před osmi lety běžel v Americe pořad The Big Date, kde se o nezadanou ženu ucházeli tři rande chtiví pánové (ti z vás, kteří viděli Mallrats, jistě ví, o čem mluvím). A proč vytahujeme tuhle starou blbinu? Jedné z epizod se totiž zúčastnil 25letý Jon Hamm, dnes známý jako Don Draper z Mad Men. A byl prostě báječný.

Tahle zajímavost neunikla ani Craigu Fergusonovi, takže si hned Jona k sobě pozval a trochu ho vyzpovídal. Dokonce se dozvíte, jestli si ho soutěžící vybrala a co na to jeho žena.

 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace