Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerové okénko: Rosemary má děťátko


ikona
Spooner
trailery
Zoe Saldana se představuje v nové verzi legendárního hororu. 

Dva týdny nám opět utekly jako voda a stanice nám za tu dobu nabídly spoustu upoutávek na nadějné i méně zajímavé projekty. V dnešní nabídce se tak můžete kouknout, jak bude vypadat televizní Zkažená úča, jak se profiluje mysteriózní novinka HBO The Leftovers či zda se vyplatí těšit na čarodějnice ze Salemu. Je toho zkrátka zase dost.

Rosemary´s Baby
Klasika se vrací. V tomhle případě by to ale vůbec nemuselo být zbytečné. Od kultovní adaptace knihy Ira Levina, Rosemary má děťátko, už uběhla sakra dlouhá doba a zatím to vypadá, že nové zpracování by Polanskiho verzi nemuselo dělat ostudu. Do hlavní role byla totiž obsazena Zoe Saldana a režie se ujala v tuzemsku populární Agnieszka Holland, jež loňským Hořícím keřem prokázala svoji současnou výbornou formu. Teaser nám toho prozatím moc k vidění nenabídne, mrazivou atmosférou by se ovšem ani v této verzi šetřit nemělo. A to pro začátek bohatě stačí.

Salem
Stále nic. I z nové ukázky je zcela evidentní, že by se Salem rád stal dalším čarodějnickým hitem a stanice WGN America tak ráda úspěšně vstoupila na televizní pole. I přes efektní sestřih však tato výprava do Salemu vypadá až příliš lacině a pořádné atmosféry jsme se zatím také nedočkali. Snad seriál samotný aspoň trochu překvapí.

The Leftovers
Nejdřív nechal zmizet letadlo na mysteriózní ostrov a nyní se v jeho novém kousku vypaří rovnou sto milionů lidí. Tvůrce Ztracených Damon Lindelof se s tím opravdu nepáře a jeho novinka The Leftovers budí u fanoušků tajemných příběhů právem zvědavost. První teaser ovšem jejich natěšení příliš neukojí. Kromě nudného voice-overu nám totiž ukázka nabídne jen pár nic neříkajících záběrů. Času do premiéry je sice ještě dost, i tak jsme ale od představení očekávaného projektu čekali malinko více.

Bad Teacher
Když před pár lety přišla do kin sexy Cameron Diaz coby Zkažená úča, byl z toho celkem sympatický kasovní úspěch, který navíc dokázal i slušně pobavit. Celovečerní dvojky se však nejspíš nedočkáme, a proto to stanice CBS zkouší alespoň se seriálovou verzí. V té je sexy Cameron vystřídána nepříliš známou Ari Graynor a celé je to prakticky o tomtéž. Jenže to zatím vypadá mnohem zoufaleji. Humor již v upoutávce balancuje na hranici trapnosti a nesympatická Graynor se na svou předchůdkyni nechytá ani omylem. Tady nám nový hit zkrátka nevznikne.

Halt and Catch Fire
Je to teprve týden, co na stanici AMC odstartovala historická novinka Turn a už nyní se zde můžeme těšit na další stylovou dobovku. Projekt Halt and Catch Fire nás zavede do osmdesátých let a nabídne nám počátek počítačové revoluce. Téma zní zajímavě a upoutávce se daří díky nesmrtelnému songu navodit osmdesátkový feeling celkem snadno. Sympaťák Lee Pace z Hobita by si navíc další zajímavou roli rozhodně zasloužil.

Night Shift
Požárníci z Chicaga Fire se stali na NBC celkem příjemnou trvalkou, drsným poldům z Chicaga Fire se zde také daří, a tak nyní televize přichází se záchrankou. Sexy hoši a holky z noční šichty to však u diváky asi tak jednoduché mít nebudou. Trailer totiž vypadá naprosto rutině, postavy jsou spíše nesympatické a z klišovitých vztahů už se mi už teď točí hlava. Navíc nad seriálem už před jeho premiérou visí hrozba zrušení, takže této novince příliš šancí na svoji vlastní záchranu nedávám.

Defiance Season 2
První série sci-fi Defiance zrovna velkou díru do seriálového světa neudělala, svou základnu fandů si ovšem podle všeho našla. Druhá štace pak nejspíš nabídne úplně to samé, jen s malinko větším rozpočtem. Televizního looku a nezajímavosti se tím projekt však jistě nezbaví.

True Blood Season 7
Upíří z Bon Temps se do nás ve své sedmé sezóně letos zakousnou naposledy a po poslední řadě mají u diváků určitě co napravovat. Zda se tvůrcům podaří zakončit krvavý hit HBO ve velkém stylu, je ještě velmi brzo předvídat. I tak se ovšem vyplatí upozornit na příchod Sookie a spol. v kratičkém teaseru. V tom se samozřejmě žádných nových záběrů nedočkáme. Efektní pohled na hroby, kde kromě některých již zesnulých postav končí i samotný seriál, je ale celkem nápaditý a skvěle splňuje svůj účel.

Derek Season 2
První řada Dereka byla v televizní kariéře Ricka Gervaise takovou menší revolucí. Jeho novinka už nebyla jen přidrzlou komedií plnou nekorektního humoru, ale dokázala se přesně dotýkat i závažnějších otázek a ve svém závěru uměla diváka i dosti dojmout. Očekávaní od druhé sezóny jsou proto vskutku nemalá a vypadá to, že zde se žádné velké změny naštěstí nedočkáme. I když Gervaisův typický humor zde logicky zatím hraje prim.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace