Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Pirátské Crossbones


ikona
Spooner
crossbones
John Malkovich se představuje jako legendární Černovous v očekávané novince. 

Pirátům letos televizní štěstěna opravdu přeje. Je to teprve pár týdnů, co nám z obrazovek odplula novinka Michaele Baye, Black Sails, a již na konci května se dočkáme další porce hrdlořezů a prolitého rumu. Očekávaná novinka Crossbones nás zavede do roku 1715, kdy legendární kapitán Černovous v podání Johna Malkoviche vládl se svými věrnými místním vodám a přepadal obchodní lodě. Jeho šťastně a svobodné dny se však mají blížit ke konci, jelikož je na jeho stopu vyslán v utajení nájemný zabiják Tom Lowe, jenž má slavného bídáka zlikvidovat. Čím více ale Lowe poznává Černovouse a pirátské prostředí, tim více zjišťuje, že vše není takové, jak se zdá.

Námět zní opravdu slibně a dlouho očekávaná upoutávka zatím do puntíku plní všechny sliby. Ano, stejně jako v případě nedávného dobrodružství kapitána Flinta, i tady se bude hodně kecat a pletichařit. Jenže v podání lahůdkového Malkoviche to zatím vypadá mnohem atraktivněji, na výpravě stanice NBC evidentně nešetřila a dostatek akce a krve také potěší nejednoho pirátského fanouška. Celý projekt má navíc na starosti tvůrce oceňovaného Luthera, Neil Cross, jenž má po britském drsoňovi veškerou naší důvěru. Trailer tedy slušně navnadil a budeme tedy doufat, že výsledek dá zapomenout na nedávný pitomoučký průser od kabelovky STARZ.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace