Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jason Voorhees míří do bedny


ikona
Spooner
patek trinacteho
Další hororová klasika se dočká své seriálové verze. 

Já už na to nemám. Skoro každý týden si jsem alespoň jednou nucen zanadávat nad ztracenou originalitou amerických producentů a jejich touze převádět do televize provařené filmové značky. Téměř pokaždé si pak říkám, že hůře už to se znesvěcováním kultovních látek ani dopadnout nemůže, abych se pak stejně nakonec přesvědčil o opaku. Po nedávno ohlášené seriálové verzi Truman Show, romantického Ducha či kultovní sci-fi 12 opic se tak v bedně dočkáme dalšího populárního titulu, který už by možná měli nechat tvůrci nadobro spát.

Ano, na seriálové verzi kultovního hororu Pátek třináctého se opravdu začalo pilně pracovat a Jason Voorhees už si nejspíš začíná brousit mačetu. Akorát by s ní mohl tentokrát navštívit pár hollywoodských kravaťáků. Příběh televizního bratříčka by se měl odehrávat v současnosti u starého známého tábora Crystal Lake. Zde bude muset skupinka různorodých charakterů zase čelit návratu legendárního zabijáka, jenž se ke své rodné hroudě vrací poté, co jsou odhalena nová tajemství okolo jeho pošahané rodinky. Žádnou originalitu zkrátka od Jasona nečekejte ani v bedně. Tak nějak si nedokážu představit, jak chtějí s tímto materiálem utáhnout tvůrci celý seriál. Projekt si pak vezme na starosti scénárista původního Pátku třináctého, Sean S. Cunningham, jenž divákům slibuje malinko jiné pojetí slavné postavy. Otázkou zůstává, zda mu diváci budou tyto sliby vůbec věřit. Zbytečných seriálových vykradaček už se totiž opravdu připravuje více než je zdrávo.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace