Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co je nového u Daredevila?


ikona
Spooner
daredevilmarvel
Na co se můžeme těšit v očekávaných comicsových sérii od Netflixu? 

Když před několika měsíci ohlásil Netflix společně s Marvelem práci na seriálech na motivy Daredevila, Luka Cage, Irona Fista a Jessicy Jones, spousta comicsových fandů skákala nadšením. Marveláckých hrdinů totiž není nikdy dost a očekávané série, jež vyvrcholí týmovkou Defenders, skýtají neskutečný potenciál. Od té doby však internetový gigant na své chystané pecky lákal jen velmi sporadicky a fandové měli kolem připravovaných projektů stále mnoho otázek. Budou vůbec připravované novinky zasazeny do budovaného marveláckého univerza? A dočkají se fanoušci konečně malinko drsnější a temnější podívané? Jeden z hlavounů samotného Marvelu, Joe Quesada, však geekům na jejich otázky konečně odpověděl.

Definitivně jsme tak dostali potvrzení toho, co jsme vlastně celou dobu tak nějak tušili. Ano, Daredevil a spol. se opravdu napevno zabydlí v budovaném marveláckém vesmíru po boku Avengers či seriálové partičky agenta Coulsona. Opět se tak můžeme těšit na nějaké ty narážky na slavnější kolegy či menší příběhová propojení. To je ovšem skoro jediná věc, kterou budou mít seriálové projekty se svým filmovými bratříčky společného. Jinak nás totiž dle Quesady čeká dosti odlišný přístup. Ten nám díky zasazení do opravdových ulic New Yorku nabídne styl, který jsme ještě v rámci filmů od Marvelu neměli možnost vidět. Celé to bude o dost drsnější a temnější, máme ale čekat spíš pouliční feeling s pachem "zvratků a moči" než opulenci Temného rytíře. Quesada poté ještě stačil básnit nad scénářem samotného Daredevila, jenž vzniká pod dohledem Drew Goddarda (výtečná Chata v horách). Příběh je dle něj zatím fantastický, emotivní a zatraceně originální. Castingy na temné příběhy Matta Murdocka pak začnou již velmi brzy, celý příběh se bude samozřejmě odehrávat v samotné Hell´s Kitchen, což potvrzuje také plánované letní natáčení v New Yorku. Tvůrci prostě vědí, jak nás na svoji comicsovou sérii nalákat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace