Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to vypadá s Community?


ikona
Spooner
community
Kultovní sitcom má na NBC útrum. Jaké jsou jeho šance na vzkříšení jinou stanicí? 

Hlavní televizní sezóna je již prakticky u konce a americké stanice již mají za sebou každoroční seriálovou čistku, kterou odskákala spousta známých titulů. Jen málokteré letošní zrušení však vyvolalo u fanoušků tolik smutku jako u oblíbeného sitcomu Community. Fandy zbožňovaná záležitost, jež se díky páté sérii vrátila zpět do formy a jejíž první sezóny si můžeme pouštět neustále dokola, se na NBC vysněné šesté řady a filmu zkrátka nedočká. Fanoušci se ovšem vysněné mety jen tak vzdát nehodlají a začínají o další sérii na internetu řádně bojovat. Budou však jejich fanouškovské výkřiky vůbec něčemu platné?

Hlad ze strany ostatních stanic by zde rozhodně byl, jelikož už nyní se prý televizní pobočce Sony ozval nejeden potenciální zájemce. Jediný, koho zatím vidina pokračování příliš neláká, je ale překvapivě samotný otec seriálu, Dan Harmon. Toho samozřejmě zrušení seriálu velmi mrzí, zejména kvůli věrným fandům, a ukončení Greendale univerzity již stačil i pořádně zapít. Do případných jednání se ale moc pouštět nehodlá a celou záležitost přenechá kravaťákům ze Sony. Vypadá to, že parta okolo Jeffa a Abeda je pro něj již skoro uzavřenou kapitolou. Hodlá se totiž ve velkém věnovat svému animáku  Rick & Morty a zaměřit se více na nové projekty. Šance na případné pokračování je tak opět o něco méně pravděpodobná. Byla by přitom škoda, kdyby myšlenku na vysněný cíl  #sixseasonsandamovie zavrhl i sám autor. Doufejme tedy, že se Harmonovi směřování jeho kultovky malinko rozleží v hlavě a případný zájem studií mu dá impuls k další sérii. Fanoušci se totiž ani po tomto prohlášení rozhodně nevzdávají.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace