Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Podzimní seriálové menu: NBC


ikona
Spooner
nbc
Jaké televizní novinky pro nás chystá slavná stanice na další sezónu? 

O konci seriálové sezóny už jste si u nás pár řádek přečíst mohli. Stanice pochválily úspěšně, navždy odkoply neúspěšné a nyní již začínají ve velkém odhalovat své trumfy na příští sezónu. A my se samozřejmě budeme televiznímu menu jednotlivých televizí dostatečně věnovat. Jako první přichází se svou armádou novinek NBC, která bude na diváky útočit zejména očekávaným Constantinem. Na jaké další projekty z její stáje se tak můžeme na podzim a první polovinu příštího roku těšit?

A. D. :Pokračování úspěšné minisérie The Bible se bude odehrávat po smrti Ježíše Krista a nabídne nám příběhy známých biblických postav, již byly jeho ukřižováním ovlivněny.

A to Z: Cristin Milioti si stačila získat přízeň fandů v závěrečné řadě sitcomu Jak jsem poznal vaši matku a nyní ji hodlá náležitě využít. V romantické komedii A to Z si zahraje právničku Zeldu, jež se zamiluje do nenapravitelného romantika Andrewa, jenž stále věří na osudovou lásku. Novinka tak bude sledovat jejich vztah od idylických počátků až po malinko problematičtější fáze.

Aquarius: David Duchovny dává sbohem auře Hanka Moody a představí se v temné kriminálce, která nás zavede do šedesátých let. Zde bude coby detektiv Sam Hodiak společně se svým mladým parťákem vyšetřovat zmizení dcery respektovaného právníka a stopy je brzy dovedou až k nechvalně proslulému Charlesi Mansonovi.

Allegiance: Alex je americký válečný hrdina, špičkový analytik CIA a pravý patriot se vším všudy, jenž by za vlast i rodinu položil život. Jenže co čert nechtěl, právě jeho rodina se ukáže být spícími ruskými špióny, kteří jsou současným ruským prezidentem opět povoláni do služby. Napínavý thriller od producenta oceňované pecky Homeland slibuje pěknou rodinou polízanici.

Bad Judge: Komediální seriál pojednává o nekompromisní soudkyni, jež dává obžalovaným řádně zabrat. Zároveň se však nebojí pořádně zakalit, říkat všem bez obalu, co si myslí a vůbec si umí hodně užívat života. Její život ale navždy změní osmiletý chlapec, jehož rodiče poslala za katr.

Constantine: Očekávaná adaptace comicsového Hellblazera, v níž známý drsoň bojuje proti démonům a ještě přitom stačí cynicky hláškovat. Dojmy z traileru už jsme si ostatně už stihli rozebrat.

Emerald City: Moderní verze klasiky Čaroděj ze Země Oz, v níž dvacetiletá Dorotka pátrá po identitě své matky, je hledaná policií a nakonec skončí ve starém známém tornádu. Zavítá tak do daleko drsnější a temnější Země Oz, kde se musí stát neohroženou bojovnicí, aby zachránila zdejší království.

Marry Me: Tvůrci přehlížené pecky Happy Endings a jedna z hlavních představitelek, Casey Wilson, se vrací s novou řachandou pojednávající o zamilovaném páru, který do toho chce po šestiletém vztahu konečně praštit. S jejich povahami to ale nebude zrovna jednoduchá záležitost. Snad nás čeká minimálně stejná zábava, jako posledně.

Mission Control: Sitcom z dílny Willa Ferrela a jeho věčného režijního parťáka Adama McKay nás zavede do šedesátých let, v nichž se bude chtít inženýrka NASA dostat společně se svým týmem do vesmíru.

Mr. Robinson: Známý komik Craig Robinson si zde zahraje hudebníka, jemuž se ovšem v poslední době zrovna nedaří, a proto musí vzít práci učitele hudební výchovy na základní škole. Že by Škola Ro(c)ku na televizní způsob?

The Mysteries of Laura: Novinka bude pojednávat o drsné detektivce, jež dokáže vyřešit i ten nejzapeklitější případ. Zároveň se však musí coby svobodná matka postarat o své dvě ratolesti a ještě do toho zvládnout svého skoro ex-manžela.

Odyssey: Zajímavě vyhlížející thriller vyprávějící o osudech politického aktivisty, právníka a vojačky, jejichž životy se protnou, když jsou zataženy do hrozivé mezinárodní konspirace. V ambiciózním seriálu se objeví například ex-Bathory Anna Friel nebo černošský drsoň Adewale Akinnuoye-Agbaje.

One Big Happy: Také další sympaťačka z Happy Endings našla svůj seriálový domov na NBC. Sexbomba od vedle Elisha Cuthbert si v novém sitcomu zahraje lesbičku, jež se chce ukojit své mateřské pudy a rozhodne se mít dítě se svým nejlepším kamarádem. Situace se ale zkomplikuje, když si onen kámoš najde přítelkyni, co by mohla být tou pravou.

State of Affairs: Katherine Heigl se vrací do bedny coby elitní agentka a analytička CIA Charlie Tucker, která pracuje přímo pro americkou prezidentku a dokáže vyhodnotit a zlikvidovat každou nepřátelskou hrozbu. Do toho ovšem bude muset řešit nějaké ty osobní problémy a zahodit ubulené kapesníčky ze smrti svého snoubence, prezidentčina syna.

Unbreakble Kimmy Schmidt: Očekávaná novinka od tvůrců Studia 30 Rock v čele s úspěšnou Tinou Fey. Titulní hrdina se zde po útěku z nebezpečné sekty bude snažit začít nový život v New Yorku.

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace