Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Střípky ze 2. řady True Detective


ikona
Davies182
detectivehbotrue
Víme víc! Co nás čeká a nemine v další sezóně strhující detektivky ze stáje HBO?  

Fandové kvalitních detektivek mají rádi Nica Pizzolatto a Nic Pizzolatto má rád věrné fandy, což znamená, že se jeden z momentálně nejžádanějších televizních scénáristů vůbec po nějaké době zase lehce rozkecal o nadcházející sezóně seriálové pecky True Detective. Už se ve vás vaří krev? Měla by! Asi nejzásadnější informace spočívá ve sdělení, že na scénáři se dost možná i právě přesně v této chvíli pilně pracuje, Nic totiž píše jako divý. A očividně jej pisálkovská tvorba zatraceně baví, jinak by ze svého notebooku nerozesílal chutné informace na různé sociální sítě a neposkytoval rozhovory, žeano... Čím dalším se však návdavkem pilný tvůrce pochlubil?

Brad Pitt ve druhé řadě hrát nebude. Pizzolatto se vlhkým snům fanoušků upřímně a od srdce zasmál a připomněl, že se na něj v souvislosti s prvními osmi epizodami seriálu sesypala mírná genderová kritika za to, že tajemné lousianské vyšetřování řídili výhradně muži. S ženskými hrdinkami tak máme v zimě 2015 rozhodně počítat. Také ve druhé sérii se potom můžeme těšit na rovných osm kapitol, naverbovaní jsou již i režiséři – ano, plurál.  Fukunaga si bere volníčko, zaskočí za něj mj. pomocní rejžové z placu sejmutého seriálu. Zápletka bude situována do rozpálených ulic Jižní Kalifornie a jejích podzemních kanálů, Nic před pár týdny svědomitě doštudoval městský vládní systém. Drsné policistky v temných kanalizacích jistě naleznou nejedno shnilé překvapení. Takže to opět bude atmosférické jako prase, znovu se koneckonců dočkáme i jemného nádechu okultismu. Kdokoliv z vás, kdo právě nedostal infarkt, hybaj teoretizovat do diskuze!

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (10)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace