Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Podzimní seriálové menu: ABC


ikona
Spooner
abc
Jaké zajímavé novinky pro nás chystá domov Agents of SHIELD, Castlea či Chirurgů? 

Stanice ABC se na poli novinek v končící sezóně hodně spálila a velký hit už by zdejší kravaťáci asi celkem ocenili. Není tedy divu, že letos přichází televize s dosti rozmanitým výběrem nových projektů. Mezi nimi kromě očekávaného návratu Peggy Carter nechybí klasické sitcomy, temné kriminálky, tajuplné sci-fi či uječené princezny. Bude to ale ABC k úspěchu stačit?

Agent Carter: Osudová láska Kapitána Ameriky, Peggy Carter, se vrací ve vlastním seriálu. Podíváme se tak do roku 1946, kde se bude oblíbená postava s tváří Hayley Atwell vyrovnávat s faktem, že je po příjezdu hrdinných vojáků svými nadřízenými naprosto ignorována. Kromě nudné úřednické práce proto občas splní nějakou tu tajnou misi pro Howarda Starka a ve volných chvílích se snaží vyrovnat se ztrátou své lásky, Steva Rogerse.

American Crime: V městečku poblíž San Francisca je zavražděn mladý pár. Rozvedení rodiče jedné z obětí se proto po letech opět scházejí, aby zjistili, kdo zabil jejich syna. Policie brzy z vraždy obviní mladého člena místního gangu, což v okolí opět rozbouří otázky okolo rasové nesnášenlivosti. Kriminální drama vychází z pera čerstvého držitele Oscara za snímek 12 let v řetězech, scénáristy Johna Ridleyeho

The Astronaut Wives Club: Desetidílná série o manželkách slavných astronautů, jež se díky slávě a odvaze svých mužů stanou přes noc celebritami. Ještě více je pak spojí nadcházející tragédie, již navždy změní jejich životy.

Black-ish: Komedie určena hlavně černošskému publiku. Dremu zdánlivě nic nechybí. Má super práci, sexy ženu, čtyři děti a velký dům. Při velkém povýšení si ovšem uvědomí, že ztrácí svoji kulturní identitu. Rozhodne se proto spojit svůj současný svět se svými kořeny. Bože, do čeho se to ten Laurence Fishburne uvrtal.

The Club: Dramatický kousek nás zavede na prestižní místo v Connecticutu s golfovým hřiště či nejluxusnějšími kurty, na něž jezdí celebrity i ti nejbohatší lidé Ameriky. Nyní je však životní pýcha rodiny Holbrookových na pokraji krachu a vážená famílie se snaží podnik za každou cenu udržet při životě.

Cristela: Mladá Cristela konečně dostala stáž v prestižní právnické firmě a těší se na skvělou budoucnost. Kromě nových pracovních překážek však musí zvládat také svoji netradiční americko-mexickou rodinku.

Forever: Bývalý Mr. Fantastic, Ioan Gruffudd, se představí v nové detektivce jako špičkový doktor Henry Morgan, jenž má navíc jednou speciální vlastnost. Je totiž nesmrtelný. Nyní má navíc spolupracovat na kriminálním případu s detektivkou Jo Martinez, s níž se z počátku nemůže ani vystát, ale poté si k sobě vybudují přátelství. Jak originální.

Fresh Off The Boat: Sitcom o asijské rodince, která se přestěhuje do Spojených států a snaží se zde co nejrychleji sžít s místní kulturou. Nebudou to ovšem mít vůbec jednoduché.

Galavant: Pohádkový muzikál jako seriál? V televizi už je evidentně možné všechno. Galavant je rytíř utápějící se v alkoholu poté, co mu jeho vyvolená dala košem kvůli zlému králi Richardovi a jeho bohatství. Nyní však za titulním hrdinou přichází princezna Isabella, jejíž království ohrožuje právě král Richard. A aby to celé bylo ještě divnější, tak v novince bude hrát i drsoň Vinnie Jones.

How to Get Away With Murder: Očekávaný seriál o čtveřici studentů na prestižní právnické škole, kteří se dostanou do hledáčku nekompromisní profesorky a právničky Annalise DeWitt. Díky ní se dostanou k všemožným případům, při nichž se Annalise nebojí sobě ani svým žákům ušpinit ruce. Studenti ale po čase zpochybňují, jak daleko jsou pro její a svůj úspěch ochotni zajít. Aby toho nebylo málo, tak jim život brzy zkomplikuje i první mrtvola. Novinka pochází z dílny úspěšné autorky Shondy Rhimes, jejíž hity Chirurgové a Skandál drží ratingy ABC již pár let nad vodou.

Manhattan Love Story: Ambiciózní Diana přijíždí do New Yorku, aby zde začala vysněnou kariéru. Zde se díky své kamarádce seznámí s pohledným Peterem, a i když se to po prvním katastrofickém rande nezdá, ti dva si padnou do oka. Romantická komedie je ozvláštněna nápadem, díky němuž uslyšíme (doufejme) vtipné myšlenky a uvažování všech hlavních postav.

Selfie: Eliza Dooley je povrchní mladá dáma, která neustále sdílí své fotky či statusy a v životě je pro ni nejdůležitější počet jejích internetových followerů. Jednoho dne ovšem krutě narazí. Najme si proto marketingového guru Henryho, aby ji pomohl vylepšit její reputaci a při nejlepším v ní najít také její lepší nesobecké já. Komediální seriál má být volnou moderní adaptací klasiky My Fair Lady. V hlavních rolí se objeví Karen Gillian z Doctora Who a sympaťák John Cho ze Star Treku.

Secrets and Lies: Herecký sympaťák Ryan Phillipe se představí v roli muže, jenž je neprávem obviněn z vraždy malého dítětě a musí dokázat policistům i rodině svoji nevinu.

The Whispers: Agentka FBI Claire Bennigan  vyšetřuje případ záhadných vražd, při nichž děti zabíjí své vlastní rodiče a tvrdí, že je k tomu přinutil jejich imaginární kamarád. Jenže to Claire netuší, že jejich kámoš rozhodně není imaginární a navíc má cosi společného s mimozemskou lodí, která právě přistála na Sahaře. Další seriálová novinka z dílny Stevena Spielberga.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace