Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Podzimní seriálové menu: CBS


ikona
Spooner
cbs
Přijde nejsledovanější stanice konečně s originální peckou? Dočká se Matthew Perry comebacku? 

Těžko byste asi v současnosti hledali více neoriginální a nudnější televizi, než je CBS. V době, kdy se ostatní stanice snaží přicházet se zajímavými nápady či žánry, jež bychom na obrazovkách téměř nečekali (pohádkový Galvant od ABC), už CBS několik let spoléhá na to samé. I tento rok nás tak budou zásobovat jen stokrát viděnými kriminálkami a pár sitcomy. Na druhou stranu, proč by se tamní hlavouni vůbec snažili, když je jejich stanice stále bezkonkurenčně nejsledovanější na trhu. Minimálně dva projekty by si ale diváckou pozornost zasloužit mohli. Jediným překvapením je prozatím fakt, že televize nedala po pilotu zelenou spin-offu sitcomu Jak jsem poznal vaši matku s originálním názvem How I Met Your Dad. Tenhle nechtěný levoboček asi nebude chybět nikomu.

Battle Creek:Velmi zajímavě vyhlížející spolupráce Vince Gilliana a Davida Shorea, tvůrců Breaking Bad a Dr. House. Jejich společný projekt nám nabídne příběh dvou charakterně zcela odlišných policistů, kteří musí spojit své síly, aby vyčistili ulice čím dál drsnějšího titulního města. Od autorů dvou seriálových kultů žádnou obyčejnou kriminálku snad nedostaneme. V hlavních rolích se objeví Josh Duhamel a televizní veterán Dean Winters.

CSI: Cyber: Již třetí spin-off nekonečné Kriminálky Las Vegas, v němž bychom se však měli od forenzního blbnutí přesunout k odhalování závažných kyberzločinů. Víc ovšem zatím o dalším televizním bratříčkovi nevíme, jelikož nebylo oznámeno ani obsazení.

Madame Secretary: Tea Leoni se představí jako nová ministryně zahraničí, jež se musí vypořádat se svou novou pozicí a pokusit se jí skloubit s rodinným životem.

The McCarthys: Rutinně vyhlížející sitcom o početné irské rodině milující sport a homosexuálnímu synovi, jenž by s nimi chtěl trávit co nejméně času.

NCIS: New Orleans: Spin-off nejsledovanější kriminálky současnosti, Námořní vyšetřovací služby. Tady se bude sázet na jistotu.

The Odd Couple: Matthew Perry se pokusí vrátit na televizní vrchol v dalším sitcomu. Jeho novinka bude vyprávět o dvojici spolubydlících, z nichž jeden je bordelář (Perry) a druhý zase tak trochu magor (Thomas Lennon). Vyjde to Chandlerovi napočtvrté?

Scorpion: Další krimi seriál bude vyprávět o partičce géniů, kteří pomáhají úřadu pro vnitřní bezpečnost při zažehnání nebezpečných moderních hrozbách.

Stalker: Kriminálka o speciálním vyšetřovacím týmu řešící nebezpečné případy stalkerství. Další novinka z čím dál vyčpělejší ruky Kevina Williamsona (The Following).

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace