Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cool videa: Hra o trůny a probodnutý Conan


ikona
Dr.Z
Kde hráli před Hrou o trůny? Propíchnutý Conan. A je Godzilla skutečná? 

Fanoušci jsou schopni vytvořit hodně zajímavých věcí. Kreslí nám pěkné obrázky, dávají dohromady zábavné kompilace a občas zkombinují znělky dvou seriálů, díky čemuž nám vzniky docela dobrý mix, který bychom si klidně dokázali představit na televizních obrazovkách.

Aby těch videí z Hry o trůny nebylo málo (přece jen už budete mít za pár týdnů klid), tak tu pro vás máme ještě jedno, ve kterém se konečně dozvíte, odkud znáte některé herce, jejich ksicht vám přijde povědomý.

Byly tady jisté pokusy přesvědčit nás, že by byl zájem o reporty z amerických late night shows, ale (zatím) z toho nic nebude. To však neznamená, že vám čas od čas nepředhodíme nějaké to video, které byste neměli minout. Jedním z takových videí je právě další Conanovo kaskaderské okénko. Už se nechal zmlátit, nechal přes sebe štípat prkna, ale teprve tentokrát se nechal propíchnout mečem. Jak to probíhalo? No, na to už se musíte podívat sami.

Dlouho se o tom vedly diskuze, internet toho byl plný, ale až teď se dozvíme, kdo je tím nejlepším bubeníkem. Je jím snad Chad Smith z Red Hot Chilli Peppers? Nebo se do toho umí líp opřít Will Ferrell? Posuďte sami.

A protože Conan není jediný, kdo rád dává videa na Youtube, opět tu máme známého vtipálka Jimmyho Kimmela, který rád nachytává a tentokrát trochu přiživil stereotyp o Američanech. Jeho štáb totiž nebohým kolemjdoucím nakecal, že Godzilla je skutečná a že ta filmová je natočená na základě skutečných událostí. Těžko říct, jestli si Kimmel střílel z dotazovaných, nebo jsme se obětí vtipu stali my.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace