Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerové okénko: Kapky Pravé krve


ikona
Spooner
trailery
Upíří hit se připravuje na svou poslední sezónu. Jaké novinky nás čekají v horkém létě? 

Chystané novinky podzimní seriálové sezóny jsme si již pěkně probrali. Nyní je tedy na čase kouknout na tučnou televizní nabídku, jež na nás stanice chystají v horkých letních měsících. I v době, která vysoké sledovanosti zrovna dvakrát nepřeje je pak rozhodně z čeho vybírat. Opět zde proto najdeme ambiciózní novinky i prověřené hity.

True Blood Season 7
Stále nic moc, Sookie. Upoutávka na poslední řadu upířího hitu se sice snaží na diváka útočit patřičnou osudovostí, hektolitry krve a efektním hudebním podkresem. Nové záběry, načrtnutá zápletka a hlavně hořké vzpomínky na šestou sérii ve mně stále vyvolávají spíše obavy, že havěť z Bon Temps už se ve velkém stylu zkrátka rozloučit nedokáže. Rád se ale budu mýlit.

The Knick
Stephen Soderbergh se sice nejspíš definitivně vykašlal na režírování zajímavých celovečeráků, televize ho však naštěstí láká čím dál víc. Jeho doktorské drama The Knick, v němž se o herecký comeback pokusí Clive Owen, patří mezi nejzajímavější novinky roku. První teaser sice moc záběrů nenabídne. Díky své specifické atmosféře to ovšem vypadá, že se máme v případě doktorů, kteří na začátku dvacátého století posouvali hranice medicíny, opravdu nač těšit.

Public Morals
Stanice TNT dala sice gangsterce Mob City již definitivní sbohem, s dobovou kriminálkou a Edwardem Burnsem si ovšem tyká i nadále. A ani jejich další zářez nevypadá z upoutávek vůbec špatně. Známý herec se nám tentokrát představí i v pozici režiséra a scénáristy a naservíruje nám hutné drama z šedesátých let v New Yorku, v němž se bude skupinka policistů pohybovat na hraně zákona. Snad bude mít Burns se svým novým projektem více štěstí.

Outlander
Jeden z největších hitů léta by však mohl vylézt ze stáje stanice Starz, kde se na svůj start připravuje ambiciózní adaptace bestselleru Cizinka. V něm se hlavní hrdinka Claire jakýmsi způsobem posune zpátky v čase z roku 1945 do Skotska osmnáctého století. Je tak vržena do místních politických intrik a také do velmi zapeklitého milostného trojúhelníku. Kabelovka dle všeho projektu velmi věří a na rozpočtu se evidentně nešetřilo. Snad seriál dokáže přilákat i někoho jiného, než čtenářky předlohy.

Dominion
Pamatujete si na šílený béčkový akčňák Legie, v němž padlý anděl Paul Bettany chránil s bouchačkou nenarozené dítě a střílel ostatní anděly? No, tak teď se dočkáme seriálového pokračování od ne zrovna kvalitní stanice Syfy. Víc se asi v tomto případě rozepisovat nemusím.

The Last Ship
Michael Bay přitvrzuje. Jeho druhá seriálová prácička The Last Ship pojednávající o skupině vojáků, jenž se snaží v postapokalyptickém světě najít lék na smrtelný virus, se už kvapem blíží. Mistr výbuchů tak musí po rozpačitě přijatém Black Sails vytáhnout všechny trailerové zbraně, aby přilákal diváky na svoji stranu. Přináší proto další efektně sestříhanou a akcí nešetřící upoutávku, v níž hrdinné Američany kromě viru potrápí také zákeřní soudruzi. Stále to ovšem funguje hodně obstojně.

Power
Dneska už si svůj seriál může vydupat asi každý. To je aspoň případ známého rappera 50 Centa, jenž na stanici Starz chystá svoji drsnou nigga gangsterku Power. V té se bude úspěšné majitel nočního klubu snažit začít živit legální cestou, jeho kriminální společníci ale budou malinko proti. A známý rapper se zde samozřejmě mihne i v menší roličce.

Masters of Sex Season 2
Lékařské Masters of Sex řadím mezi nejlépe napsaná a zahraná dramata loňského. Tvůrcům se podařilo vytvořit skvělou retro atmosféru, Michael Sheen si vystřihl prozatím svoji životní roli, sexy Lizzy Caplan za ním nijak nezaostávala a napjaté vztahy mezi charaktery se daly krájet. Prostě parádička. No, a toho samého se dle první ukázky dočkáme i v druhé řadě, jež je opravdu již za rohem.

Longmire Season 3
Co vám ale budu něco nalhávat. I přes premiéru řady zajímavých projektů či osvědčených pecek se asi nejvíce těším na návrat drsného šerifa Longmirea. Tento kousek s parádní a téměř westernovou atmosférou sleduje v naší republice celkově asi deset lidí, já osobně ho však po uplynulých dvou sezónách počítám mezi největší letní pohodovky. A třetí štace sympatického strážce zákona na tom naštěstí nejspíš nic nezmění.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace