Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

HBO v zajetí gayů


ikona
Spooner
hbo
Oceňovaná stanice chystá po úspěchu Looking a The Normal Heart další zajímavý projekt. 

Opěvovaná kabelovka HBO už nějakou dobu není jen domovem fantasy bijců, nadržených upírů či temných kriminálek. Čím dál více se zde totiž začínají prosazovat také projekty s gay tématikou. Seriál Looking si našel věrné diváky díky svým kvalitám celkem snadno a čerstvé drama The Normal Heart sbírá nadšené kritické ohlasy, kde vás jen napadne. Není tedy divu, že se stanici v tomto rybníčku dosti zalíbilo a chystá další zajímavý projekt.

Jejich nadcházející novinka Open City nás tentokrát zavede do šedesátých let v New Yorku. Zde budeme sledovat osudy několika různorodých lidí z odlišných koutů Manhattanu během kulturní revoluce a politických bouří. Jednou z mnoha zápletek pak bude tvořit neuvěřitelná spolupráce mafie s místní gay komunitou, jež bude souviset s otevřením nového nočního klubu. Zkrátka náběh na další zajímavý příběh, jenž by nemusel zdaleka oslovit jen cílové publikum. Režie pilotu a produkce se pak ujme Andy Shankman, který má díky povedenému muzikálu Hairspray se stylizovanými šedesátkami velké zkušenosti. HBO si pak svůj další projekt samozřejmě pohlídá a nejspíš nám i napotřetí naservíruje nadprůměrnou podívanou.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace