Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Šance pro Community?


ikona
Spooner
community
Fanoušky milovaný sitcom se možná dočká nového televizního domova. 

Když stanice NBC před pár týdny definitivně zařízla fanoušky milovanou řachandu Community, lítalo po všemožných internetových serverech na adresu zdejších kravaťáků hodně nadávek. A není se ani čemu divit. Zrušit totiž populární seriál těsně před vysněnou metou #sixseasonsandamovie se zkrátka dělat nemá. Bylo ale jen otázkou času, než o partičku z Greendale projeví zájem některý z konkurentů a začnou se šířit spekulace o vzkříšení oblíbené šílenosti. A vypadá to, že hodně vážný zájemce se opravdu našel.

Oním vysněným zachráncem se zdá být internetová služba Hulu, která se stejně jako její weboví kolegové Amazon a Netflix snaží proniknout na seriálová pole. Žádnou velkou značku však ve svém portfoliu zatím nemá a komediální seriál s nemalou hordou skalních fanoušků by tuto situaci mohl rapidně vylepšit. Jednání mezi Hulu a televizní divizí Sony, pod níž Jeff a spol. patří, jsou již v plném proudu a vypadá to, že vůle pokračovat je na obou stranách hodně vysoká. To se naštěstí týká i tvůrce Dana Harmona, jenž po počátečním odevzdaném postoji přehodnotil svůj názor a vidina pokračování ho začíná lákat. Televizní borci od Sony jsou navíc pověstní tím, že to se svými zrušenými projekty jen tak nevzdávají a již několika odepsaným kouskům zvládli najít domov na jiné stanici.  Snad tedy nejde jen o plané naděje fanoušků, kteří se šesti sezón a filmu prostě jen tak nevzdají.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace