Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

History bojuje za nezávislost


ikona
Spooner
history
Zvučná kabelovka přichází s další nadějnou minisérií. 

Kabelovka History Channel se během posledních let stačila stát stanicí, jejichž ambiciózní minisérie se rozhodně vyplatí sledovat. Hatfieldovi a McCoyovi získali díky svým kvalitám nejednu cenu a náboženské The Bible přilákalo k televizím rekordní počet Amíků. Jejich chystaný projekt Texas Rising pak díky svému natřískanému obsazení láká nejen westernové fanoušky a i nově ohlášená novinka by se mohla lehce zařadit mezi další úspěšné zářezy stanice.

Minisérie Sons of Liberty nás totiž zavede do amerického boje za nezávislost. Nečekejte ovšem tentokrát žádné špiónské výzvědy, jako v aktuálním seriálu Turn. V novince se totiž podíváme na osudy pětice mladých lidí, kteří změnili chod dějin a mají velký podíl na vzniku Spojených států. Mezi ně samozřejmě patří legendární lídr Sam Adams, jeho bratranec a právník John Adams, lékař Joseph Warren, válečný veterán Paul Revere a další známá persóna americké historie, John Hancock. Prostě téma, které může snadno dopadnout jako nudná výuka dějepisu, ale také jako další historická pecka. Televize History tentokrát malinko šetří hvězdnými jmény, pár známých tváří však před kamerou stejně najdeme. Věhlasného Sama Adamse si tak zahraje Ben Barnes, známý především jako princ Kaspian z Letopisů Narnie. Dále se zde staví také věčný představitel vedlejších rolí Marton Csokas či charismatický Dean Norris z Breaking Bad, jenž si zahraje samotné Benjamina Franklina. Nejhvězdnější jméno se tak paradoxně zabydlí v nahrávacím studio, jelikož o hudbu se postará samotný velikán Hans Zimmer. Uvidíme tedy, zda nám History naservíruje další výbornou minisérii, nebo si poprvé malinko spálí prsty.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace