Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

George R. R. Martin vás hodlá zabít!


ikona
Davies182
hbothronestruny
Chcete se objevit ve Hře o trůny nebo pokecat s jejím autorem? Začněte šetřit.  

Již čtvrtým rokem nežije od dubna do června celý seriálový svět v podstatě ničím jiným, nežli Hrou o trůny. Televizní Westeros je ve své nejlepší formě, a jak by také ne, když je dle fanoušků právě druhá půle třetí knihy (tedy aktuální 4. řada) údajně tím nejvydařenějším, co doposud Martin napsal. Ti samí fandové však na druhou stranu vousatému Georgovi často spílají za to, že si neumí vlézt na déle než než pár hodin týdně za psací stolek, a vytasit se tak konečně s vyhlíženou šestou bichlí s názvem The Winds of Winter... Kdo další na stránkách románu zemře? Kolik v něm bude epických bitev? A objeví se už ten vraždící duch Neda Starka? Otázek je hodně. Pokud vám některá z nich nedává spát a nemáte hluboko do kapsy, jásejte. Teď si totiž o Západozemí můžete pokecat přímo s jejím autorem.

Anebo se ještě lépe objevit přímo na stránkách chystaných špalků. Nevěříte? Háček je v tom, že se jedná o slosovací soutěž. Martin ve spolupráci se dvěma charitativními spolky z Nového Mexika vyhlásil závod o to, kdo z celé planety přispěje nevyšším finančním obnosem na tamější záchranu ohroženého Vlka obecného, či zacáluje co nejvíce potravin pro místní hladovějící. Moc hezké gesto! A jak to vlastně funguje? Největší šanci má ten, kdo se vytasí s rovnými 20.000 dolary. Jméno přesně takového člověka se potom dle spisovatelových slov nejpravděpodobněji objeví v jeho knize. "Můžete být lordem, sedlákem, lady, děvkou, nebo třeba septonem. Je to na vás. Jen vězte, že časem určitě zkapete nějakou nemilou smrtí, to vám garantuji," říká k tomu sám Martin. Lákavá nabídka? Stoprocentně. A co ostatní, obyčejní smrtelníci? Další donační limity jsou následující:

15.000 $ - snídaně s George R. R. Martinem
10.000 $ - let helikoptérou s autorem ságy a pokec nejen o Písni Ledu a Ohně
7.500 $ - Martinův klobouk
1.200 $ - přání s vlastoručním podpisem
600 $ - podepsaná kuchařka
350 $ - podepsaná mapa Západozemí
50 $ - triko
25 $ - internetová pohlednice

Inu, možná by to stálo za to. Takže rozbijte své prasátko, skočte do banky a hybaj podpořit chlupaté šelmy za mořem. Třeba vás později na casting pozve i produkce HBO! Osobně jsem již svou charitativní povinnost dávno splnil, takže až se v českých "Vichrech zimy" náhodou dočtete o Johnnym Simovi, umírajícím na úplavici, budete vědět, o koho se jedná... (dělá si srandu, pozn. redakce)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace