Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočká se 24 hodin spin-offu?


ikona
Spooner
bauer
Kdo převezme Jackovu štafetu? 

Seriálová legenda 24 hodin se na obrazovky vrátila již před pár týdny a návrat vraždící mašiny nám snad dělá ještě větší radost, než jsme doufali. Tvůrci zkrátka ani po čtyřleté odmlce neztratili nic ze svého umu a v posledních epizodách až neuvěřitelně šlapou na plyn. S devátou řadou jsou pak kromě fanoušků spokojeni také kritici a nadprůměrné ratingy musí stanici FOX dělat také velkou radost. O televizní budoucnosti Jack Bauera se však i přesto stále nic moc neví a televize asi vyčkává, jak to se sledovaností očekávaného seriálu dopadne až do jeho samotného závěru. Ani samotní tvůrci se zatím nikam dvakrát nehrnou, ale zároveň se řídí starým dobrým mottem nikdy neříkej nikdy. Dalšího seriálu ze světa, v němž hlavní hrdinové nechodí na záchod, a vše se odehrává v reálném čase, bychom se ovšem přeci jen dočkat mohli.

Čím dál více se totiž začíná spekulovat o možném spin-offu, jenž by se již obešel bez ikonické postavy Kiefera Sutherlanda. A kdo že by se to mohl vydat po Jackových stopách? Asi nikoho z vás nepřekvapí, že by se mělo jednat o současnou parťačku televizní ikony Kate Morgan v podání Yvonne Strahovski. Její role je totiž v podstatě Jackem Bauerem v sukních a potenciál do budoucna zde tudíž rozhodně je. Yvonne Strahovski prozatím tuto roli zvládá bez problémů. Zůstává tedy otázkou, zda by její charakter dokázal utáhnout seriál na vlastních bedrech bez podpory ostřílenějšího kolegy. Jeden z tvůrců Howard Gordon ovšem již prohlásil, že je tato alternativa již opravdu napadla. Žádné plány však zatím tvůrčí tým ohledně možného spin-offu nemá a vyčkává, zda by stanice FOX měla o možnou seriálovou sestřičku vůbec zájem. Vzhledem k úspěchu Jackovy londýnské patálie bych se ale dost divil, kdyby televize tuto možnost alespoň nezvážila.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace