Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Wachowští nabírají obsazení


ikona
Spooner
netflixsense8wachowski
Tajemný seriál od tvůrců Matrixu se konečně hýbe kupředu. Kdo se v něm objeví? 

Bývalým bratrům Wachowským se v posledních letech zrovna dvakrát nedaří. Jejich ambiciózní Atlas mraků sice oslovil spoustu fanoušků, diváků ovšem do kin tato podívaná příliš nenalákala. Jejich velkolepého a dost divně vypadajícího sci-fi Jupiter povstává se pak producenti bojí natolik, že jeho premiéru odložili až na sebevražedný únor. Ani v televizi však jejich projekty zřejmě nebudou mít na růžích ustláno. O nadějné sci-fi novince Sense8 se mluví již dva roky a okolo plánovaného seriálu bylo takové ticho, až už to vypadalo, že nikdy nevznikne. Nyní však internetová služba Netflix začala konečně konat a kromě odtajnění tajemné zápletky zveřejnila také herecké obsazení.

O čem, že tato dlouho odkládaná látka nakonec bude? Seriál se bude zabývat osudy osmi lidí z celého světa, kteří jsou ze záhadného důvodu mentálně a emociálně propojeny. Jednotlivé charaktery tak nejen, že vidí, co ten druhý dělá či cítí, ale také zná jeho nejtemnější tajemství. Vyvolená osmička se tedy snaží zjistit příčinu tohoto sakra divného jevu, zároveň ale musí ještě zdrhat před tajemnou organizací, která by je ráda zabila a udělala si z nich své pokusné králíky.  V hlavních rolích tajuplné novinky sourozenců Wachowských a komiksového guru J. Michaela Straczynskiho se pak kromě řady ne příliš známých tváří objeví například Daryl Hannah alias jednooká zabijačka z Kill Bill či Naveen “Sayid“ Andrews ze Ztracených. Žádná hvězdná jména zde na rozdíl od ostatních projektů serveru Netflix nejspíš čekat nemůžeme. Na jeden ze zatraceně zajímavých projektů příštího roku už ovšem máme evidentně zaděláno.

 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace