Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Má LaBeouf pifku na Wahlberga?


ikona
Davies182
Bývalá hvězda původní robotí trilogie znovu dělá jeden průšvih za druhým. Může za to Bay?  

Frajer Shia LaBeouf si evidentně umí užívat života. Neneštěstí pro něj tak ale často činí docela hloupě a sobecky, načež už nehledí na to, jakou si u svých fanoušků vlastně buduje auru. Těchto lidí je potom logicky nejenže čím dál méně - zároveň se totiž všichni oprávněně obávají toho, jakou neplechu vyvede kdysi megaslavná hollywoodská hvězdička příště. Hádáte tudíž správně, že se hrdinský Sam Witwicky nedávno zase pěkně vybarvil. Jaká Shiova lumpárna byla na pořadu minulého týdne tentokrát?

Na vině jsou vedle již ohraných sklonů k agresi (k těm se dostaneme) kupodivu cigarety. Právě jejich chuti si drzý LaBeouf dopřával během broadwayského představení hry s názvem Cabaret. "Nestačilo, že dorazil nevhodně oblečen (v tričku, pozn. redakce). Navíc si pod jevištěm klidně zapálil a předtím také uždiboval jídlo hostům na baru přímo z jejich táců," hlásí šokovaní svědci incidentu. No bravissimo. Pro výtržníka si přišla policie, té pak ovšem mladík sprostě nadával a dokonce strážníky poplival. Poté se však údajně lítostivě rozplakal...

A ona perlička na závěr? Noc před blbnutím v divadle strávil Jones Jr. v newyorském strip clubu. Zde chtěl k bitce vyprovokovat místního vyhazovače, střízlivý a chladně uvažující muž měl ale dostatek rozumu, a tak jen nevěřícně vykrýval LaBeoufovy "shadowboxerské" rány. V redakci celkem zíráme. Kde se stala chyba? Můžeme snad vše připsat na vrub toho, že má Optimus Prime nového kámoše Cadea Yeagera (Mark Wahlberg) a Shia byl donucen transformeří maratón opustit? Co si o floutkově nevybíravém chování myslíte vy?

UPDATE: Tak Witwickymu bylo dokonce soudem nařízeno léčení na protialkoholové klinice, herec se ale odmítnul zapsat na příjmu. Tohle bude ještě sranda...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace