Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Šílené Sharknado 2


ikona
Spooner
sharknado
Holly shark! Sequel nejšílenějšího filmu loňského roku se představuje v ještě šílenější upoutávce! 

A nyní se podíváme na temnou stranu televizní produkce. Z céčkového Sharknada se nepřekvapivě stal jeden z největších odpadů loňského roku, jímž bych nedokázal mučit ani své největší nepřátelé, a který nám opět jednou ukázal zrůdnost a nesmrtelnost studia Asylum. Jenže díky své šílené zápletce a katastrofálním kvalitám si snímek vybudoval u Amíků pověst typu “je to tak špatné, až to musím vidět“. O svém zážitku z této zrůdnosti tak tweetovaly nejrůznější celebrity, sledovanost dosáhla velmi solidní úrovně a stanice Syfy si tak mohla připsat na své konto poněkud smutný úspěch.

Po roce nás tedy béčková televize hodlá dorazit druhým dílem s velmi originálním podtitulem The Second One a vypadá to, že nás čeká ještě mnohem šílenější a pro mozek nebezpečnější podívaná. Co že nás v nášupu této televizní žumpy vůbec čeká? Žraloci se tentokrát podívají do samotného New Yorku, kde si vezmou do parády zdejší dopravní zácpy, metro i nebohou Sochu Svobody. K tomu si připočtěte bývalého Steva z Beverly Hills, jenž zde svými kousky šlape na paty i Chucku Norrisovi, a máte zde jasný trash, kterému v traileru nepomáhá ani jeho snaha o sebeparodii. I tak je ovšem už předem jasné, že Syfy může i podruhé očekávat velmi slušnou sledovanost a tamní obchody nejspíš i o něco větší prodej alkoholu. Z této série se totiž stala tak obskurní záležitost, že se o ní mluví již teď. Nám ale bohatě stačí tento neuvěřitelný trailer.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace