Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kam se podíváme se Saulem?


ikona
Spooner
breaking badsaul
Bude očekávaný spin-off Breaking Bad vůbec prequelem? 

Asi žádný seriálový spin-off poslední doby na sebe nepřitahuje tolik divácké pozornosti, jako očekávaný kousek Better Call Saul. Není se ani čemu divit. Opěvovaná pecka Breaking Bad před pár dny opět ovládla nominace na prestižní ceny Emmy a na skvostný závěr příběhu Waltera Whitea asi jen tak nezapomeneme. Vince Gilligan a spol. ovšem už pilně natáčejí novinku o vyčůraném pravníkovi Saulu Goodmanovi, jenž se na obrazovky podívá začátkem příštího roku a byl původně anoncován jako prequel ke svému slavnému drogovému bratříčkovi. Jenže vše bude nakonec úplně jinak.

Tvůrci se totiž o své očekávané novince pořádně rozkecali a svěřili se, že osudy vykutáleného advokáta se jim vyvinuly malinko jiným směrem. Better Call Saul totiž nebude klasickým prequelem, jenž nám ukáže Goodmanovy začátky. Ukáže nám totiž jeho životní období od roku 2002 do současnosti. Seriál se tak bude odehrávat před Saulovým setkáním s Walterem Whitem, během známých událostí, ale také po závěru Heisenbergova příběhu. Čeká nás tak další porce nelineárního vyprávění, které navíc dává tvůrcům potenciál vrátit do hry téměř všechny známé charaktery. Gilligan však fanoušky uklidňuje, že rozhodně nechtějí spoléhat na nostalgii a chtějí, aby seriál dokázal existovat sám o sobě. Žádné velké camea tak prý očekávat nemáme, jelikož kromě Saula a drsňáka Mikea se prý ve scénáři žádná povědomá tvář zatím nevyskytuje. A my jsme za to vlastně docela rádi. Je totiž vidět, že tvůrci věnují svému návratu do Albuquerque opět maximální péči a čekání na začátek příštího roku se v tomto případě rozhodně vyplatí. Zde nás žádný laciný spin-off zřejmě nečeká.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace