Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo natočí pátou řadu Hry o Trůny?


ikona
Davies182
hbothronestruny
Co přinese nadcházející rok v Západozemí aneb jaké nové talenty se na place HBO chopí režie?  

Prý že se aktuálně v televizním Westerosu nic neděje, pche! Naopak, čerstvá dračí novinka jistě potěší všechny seriálové matadory. Nejpředplacovanější kabelovka na světě fanouškům vzkazuje, že si Alex Graves, Neil Marshall, David Benioff a D.B. Weiss dají pauzu. Kdože prosím? Měli bychom tomuto na první pohled nedůležitému prohlášení věnovat pozornost? Rozhodně. Jedná se totiž o šikovné pány, stojící za poslední výtečnou sezónou The Game of Thrones. Výše zmínění borci se před pár měsíci spravedlivě a plni nadšení prostřídali na tamější režisérské sesli, pro další kus příběhu je ale nyní nejvyšší čas, uvolnit ambiciózní místo také ostatním vypravěčům. Co přesně to znamená pro kvality drsné show?

Máme naštěstí dobré zprávy. Netušíme, zdali se tahaly losy či vše rozhodl krvavý šermířský souboj, teď je však již každopádně jasno. Kdo a v jakém pořadí nakonec jednotlivé chystané části seriálu zlatou kamerou sejme? Mrkejte. Předběžný rozvrh vypadá následovně a podle všeho se mu dá i dost věřit, pochází z poměrně důvěryhodného zdroje:

Epizody 1 & 2: Michael Slovis (Breaking Bad, Law & Order)
Epizody 3 & 4: Mark Mylod (Entourage, Shameless)
Epizody 5 & 6: Jeremy Podeswa (Boardwalk Empire, American Horror Story)
Epizody 7 & 8: Miguel Sapochnik (House MD, Banshee)
Epizody 9 & 10: David Nutter (The X-Files, Entourage)

Zní to vážně hodně zajímavě, největší radost ale stejně máme z návratu režiséra "Krvavé svatby" a kultovních epizod Akt X, Davida Nuttera. Marshall třeba dorazí zase napřesrok. Takže se dál s klidným srdcem hromadně těšme na duben 2015, snad to celé znovu uteče rychleji než by jeden řekl Daenerys...

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace