Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Daredevil má svou osudovou lásku


ikona
Spooner
daredevil
Kdo si zahraje důležitou ženskou roli v očekávané comicsové pecce? 

Netflix ví, jak nám udělat radost. Comicsový Daredevil patří již nyní mezi nejočekávanější seriálové projekty příštího roku a s každou další castingovou zprávou se stává dobrodružství slepého strážce spravedlnosti ještě zajímavějším. Po obsazení talentovaného Charlieho Coxe sice ještě pár lidí remcalo, po castingu Vincenta D'Onofria do role zlovolného Kingpina už však všichni uznale pokyvovali hlavou a z obsazení sexy Rosarie Dawson slintají někteří z nás ještě teď. Vypadá to ale, že tím povedený herecký ansámbl zdaleka nekončí. Daredevil totiž nabírá další zajímavou ženskou posilu.

Jednu z hlavních rolí si totiž střihne půvabná Deborah Ann Woll alias nejvíce sexy a cute upírka z aktuálně finišující Pravé krve. Všichni fanoušci, co se s upířím hitem snaží vydržet i katastrofální sedmou sezónu, mi jistě dají za pravdu, že v případě Deborah bude dozajista na co koukat. Rosaria Dawson tak nafasovala sexy konkurenci. V seriálu si pak zahraje comicsovým fandům známou Karen Page, sekretářku v Murdochově právnické firmě a hlavně velkou lásku našeho rudého superhrdiny. Jo, i na romantiku bude v této prý o něco drsnější marvelovce čas. Díky seriálové hvězdičce by to ovšem nuda rozhodně být nemusela.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace