Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo se ujme Agentky Carterové?


ikona
Spooner
cartermarvel
Jaká režisérská esa si vezmou do parády očekávanou comicsovou sólovku? 

O příjemné zprávě ohledně chystané seriálové sólovky fanoušky oblíbené Peggy Carter, jste se u nás již párkrát dočíst mohli. Osudová láska Kapitána Ameriky si díky půvabné Hayley Attwell opravdu vydupala svůj vlastní seriál. V novince Agent Carter se tak podíváme do roku 1946, kde se bude sličná Peggy vyrovnávat se ztrátou své velké lásky, Steva Rogerse, a zároveň se bude snažit vypořádat s nudnou úřednickou prací a co nejdříve se vrátit zpět do terénu, kde na ní nejspíše bude čekat nová hrozba. Samotného seriálu se dočkáme na začátku příštího roku, kdy bude divákům zpříjemňovat dlouhou pauzu oblíbených Agents of SHIELD. S neohroženou agentkou se pak potkáme ve skromných osmi epizodách. Stanice ABC společně s Marvelem však televizní štaci populární postavy rozhodně nebere jako pouhou výplňovku a začíná ji poskytovat tu nejlepší možnou péči.

Na režisérskou židličku se totiž dle rozhovorů z ostře sledovaného Comic-Conu posadí ti, co mají s Kápovým světem ty největší zkušenosti. Režie druhé a třetí epizody se totiž chopí bratrská dvojice Joe a Anthony Russovi, tvůrci nedávného megaúspěšného Kapitánova sequelu. A to je zatraceně dobrá zpráva, která musí potěšit každého fanouška. Marvel na své prověřené režiséry evidentně stále myslí, což potvrzuje také další jméno, které se kolem projektu pohybuje. O natočení čtvrtého dílu by měl totiž obrovský zájem také režisér prvního filmového dobrodružství Steva Rogerse, Joe Johnston. Nabušenější režisérskou sestavu si asi Peggy ani přát nemohla. Hayley Attwell navíc slibuje, že se jejímu charakteru podíváme mnohem více pod kůži. Tvůrci potom naznačili, že agentka Carterová by rozhodně nemusela být jediným známým ženským charakterem ze světa Marvelu, jenž se v seriálu objeví. Dobrými a nadějnými zprávami zkrátka na ABC nešetří.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace