Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Arrow a zvučné posily


ikona
Spooner
arrow
S kým si to zelený superhrdina rozdá ve třetí řadě oblíbeného seriálu? 

U populárního Arrowa si comicsoví fandové nemají v poslední době zrovna na co stěžovat. Svižná seriálová jednohubka už ve své povedené druhé řadě začala divákům nabízet řadu známých postav a odkazů z DC univerza. V třetí sérii pak hodlají tvůrci s tímto trendem ještě přitvrdit. Již dříve totiž bylo oznámeno, že se dočkáme také superhrdiny Atoma v podání Brandona Routha, Roy Harper konečně představí své hrdinské alter-ego Arsenala a ve dvojdílném crossoveru si do Starling City opět zaběhne i Flash. Tím ale výčet známých charakterů comicsového světa rozhodně nekončí.

Už na Comi-Conu totiž tvůrci s velkou parádou představili hlavního záporáka pro třetí sezónu, jímž nebude nikdo menší než Ra's al Ghul, jehož snad nemusím po Nolanově netopýří trilogii ani představovat. Jeho příchod na seriálovou scénu byl ostatně jen otázkou času, jelikož narážek a jeho věrných asasínů už bylo v seriálu víc než dost. Zatím se však stále neví, kdo si legendární DC charakter zahraje. Spekuluje se však o sympaťákovi Oded Fehrovi z Mumie či série Resident Evil, což by byla jistě zajímavá volba. Druhým čtenářům povědomým přírůstkem pak bude Wildcat. Ne, nejde o zatoulanou postavu z kultovních Hromkoček, ale dalšího ze stáda DC superhrdinů, jenž výrazně ovlivní život Laurel Lance. V comicsech byl ostatně mentorem a učitelem Black Canary, kterou v tištěných sešitech ztělesňovala právě Laurel. Zde bude postava s civilním jménem Ted Grant z počátku za bývalého boxera a současného majitele zapadlé tělocvičny a zahraje si ho neznámý seriálový ksichtík J. R. Ramirez. Mezi ním Lanceovou dcerou by to pak mělo zatraceně jiskřit. Je ovšem hezké vidět, že tvůrci čím dál více rozšiřují své comicsový svět, který mohou v seriálové podobě náležitě využít.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace