Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cool videa: I Am Groot


ikona
Dr.Z
cooldaniel radcliffeguardians of the galaxychris prattstrážci galaxievideavin diesel
Čím šokoval Chris Pratt Amy Poehler? A co si oblíkl Daniel Radcliff na Comic-Con 

Guardians of the Galaxy se pomalu ale jistě řítí do kin, takže pro nikoho zřejmě nebude překvapením, že se představitelé hlavních rolí objevovali, případně ještě objevují, v různých talk shows. Samozřejmě nesměl chybět ani Chris Pratt, který si zaskočil za Sethem Meyersem. Ale o Strážcích se nebavili – alespoň v tomhle klipu ne. Chris Pratt totiž vyprávěl, jak se během natáčení Parks and Recreation svlékl do naha a trochu vyděsil Amy Poehler.

To Vin Diesel už o Strážcích mluvil. Konkrétně pak o své roli coby Groota. Svěřil se, jak náročné bylo dabování a Jimmy Fallon si ho dokonce otestoval, protože Diesel Groota namluvil i v jiných jazycích. Nakonec jsme měli ještě možnost se podívat na krátkou ukázku z filmu.

U Jimmyho Kimmela se zase zastavil Daniel Radcliffe. Řeč ani tak nebyla o jeho nových filmech What if a Horns, ale spíše o Comic-Conu. Celebrity si tuhle událost roku totiž moc neužijí. Podpisy, rozhovory, panely, focení a pak v únavě padnout na postel, to je asi tak ve zkratce Comic-Con z pohledu herců. Je tu však možnost, jak si všechno vychutnat, aniž by vás zavalily hordy fanoušků. Jedním ze způsobů je přestrojení. Daniel Radcliffe se totiž nasoukal do spidermanovského oblečku a měl klid.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace