Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Škola ro(c)ku se vrací


ikona
Spooner
skola rocku
Populární komedie s Jackem Blackem dorazí na televizní obrazovky. 

Na povedenou hudební komedii Škola ro(c)ku si většina z vás asi ještě pamatuje. Jack Black se zde vydával za učitele základní školy, který však místo vtloukání matiky či dějepisu založil se svými žáky rockovou kapelu a rozhodl se vyhrát místní hudební soutěž. Black zde byl ještě v té nejlepší komediální formě, písničky byly fajn a Richard Linklater ukázal, že mu jdou parádně od ruky i jiné žánry než jen dramatické pecky typu Před půlnocí či Chlapectví. Vznikla z toho zkrátka hodně příjemná komedie. A nyní se dočká své televizní verze.

Stejnojmenného seriálu se ujala stanice Nickelodeon a je tak jasné, že novinka bude cílit převážně na dětské a teenagerské publikum. Příběhově by mělo jít o úplně to samé a k projektu se dokonce vrací i samotný Richard Linklater, tentokrát v pozici výkonného producenta. Jacka Blacka se ale nejspíš nedočkáme a uvidíme, jestli pak se tvůrcům podaří do hlavní role obsadit správného tahouna a minimálně stejně sympatické dětské obsazení, jako v originálním filmu. Linklaterova účast ovšem dává naději, že bychom se nemuseli dočkat zbytečné televizní verze pro nejmenší. Pořádná hudební komedie s fajn songy by se totiž v televizi rozhodně neztratil.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace