Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cool videa: Star Wars pro dětičky a spin-offy


ikona
Dr.Z
coolfriendsjoeyspin offstar wars rebelsvidea
Jaký je nejhorší spin-off vůbec? 

Star Wars: Klonové války byly sice zaměřené spíše na mladší publikum, ale na své si zde občas přišli i dospělí diváci. To Star Wars: Rebels sice vypadají dost podobně, ale ze zatím dostupných ukázek to vypadá, že se bude opět cílit na škvrňata. A potvrzuje to i nedávno vydaný kraťas The Machine in the Ghost, který je snad celý obšlehnutý z Nové naděje, k naší smůle obohacený o pitomé dialogy a otravného opravárenské droida, jenž má větší IQ než hlavní hrdinové dohromady. Zas tak cool to není, ale je léto, co chcete.

Úspěšné seriály mají tendenci dát život spin-offům pochybné kvality. Vždyť je to přece jasné. Když je třeba seriálový hit ještě trošku podojit, vezmeme pár vedlejších postav, hodíme je do nového prostředí a máme o novou dojnou krávu postaráno. Správně? Špatně! Naštěstí to takhle většinou nefunguje, jak ukazuje video kanálu WatchMojo. Pěkná řádka spin-offů měla jepičí život a vzhledem k jejich kvalitám je to jedině dobře. Takže jaký je nejhorší spin-off vůbec?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace