Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ďáblův advokát míří do bedny


ikona
Spooner
dabluv advokat
Další filmový kousek se dočká televizní podoby. 

Invaze filmových značek do televize pokračuje. Do známých stanic už se nám stačilo vetřít několik známých celovečerních titulů a s jejich úspěchem to vychází tak padesát na padesát. Za televizní menu Hannibala Lectera či návrat do mrazivého Farga skáčou sice seriáloví fanoušci do stropu. Bates Motel však rychle spadnul do televizního podprůměru, na nedávnou minisérii Rosemary má děťátko se pro jistotu už zapomnělo a na novou verzi 12 opic či Truman Show se příliš netěší asi nikdo. Tím ovšem tento fenomén rozhodně nekončí a do bedny se tak podívá další známý celovečerní titul. Tentokrát by to ale nemusela být tak špatná volba.

Své seriálové verze se totiž dočká známé právnický thriller Ďáblův advokát s výtečným Al Pacinem a Keanu Reevesem v hlavních rolích. Novinka z produkce NBC bude samozřejmě v základu o tomtéž. Opět tak dostaneme příběh mladého talentovaného právníka, jenž vezme práci v právnické firmě, kterou vede k jeho smůle samotný Satan. Původní snímek Taylora Hackforda a obzvláště doslova ďábelský Pacinův výkon asi zůstane nepřekonán. I přesto nám zde může vzniknout potenciálně zajímavý kousek, jenž bude zřejmě více cílit na samotné právnické případy. Pokud ale bude NBC svému novému počinu věnovat stejnou pozornost jako zmiňovanému Hannibalovi, asi by se zlobil jen málokdo.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace