Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Comicsové Powers nabírá obsazení


ikona
Spooner
powers
Které známé tváře si zahrají v seriálové novince od Playstationu?  

O adaptaci u nás téměř neznámého comicsu Powers už jste se od nás mohli dočíst. Tahle seriálová novinka, s níž by slavná konzole Playstation chtěla vstoupit na televizní rybníček, totiž zní z námětu sakra zajímavě. Příběh nás zavede do světa, v němž jsou lidé se zvláštními schopnostmi již zcela běžnou záležitostí. Hlavními postavami pak bude dvojice detektivů Christian Walker a Deene Pilgrim, jež mají za úkol vyšetřovat vraždy způsobené právě superhrdinskými schopnostmi a ochránit tak běžné občany. Aby toho nebylo málo, tak nám tvůrci v čele s režisérem Davide Sladem (30 dní dlouhá noc, seriálový Hannibal) slibují nadějný mix superhrdinské podívané, noir a procedurální detektivky. A nyní už známe konečně i herecké obsazení.

Hlavní roli detektiva Walkera si tak zahraje známý jihoafrický herec a parťák režiséra Neilla Blomkampa z filmů Elysium a District 9, Sharlto Copley. Což je sympaťák, jemuž další výraznou roli přeje snad každý. A tu by mu role elegantního a charismatického vyšetřovatele, jenž o své zvláštní schopnosti sám již přišel, rozhodně měla poskytnout. Jeho mladou parťačku si pak zahraje neznámá Susan Heyward. Další povědomou tváří pak bude seriálová veteránka Michelle Forbes z temné kriminálky The Killing či Pravé krve, která si zahraje Retro girl, superhrdinku, místní tvář spravedlnosti a celebritu lidí se speciálními schopnostmi.  Zní to celé prostě čím dál nadějněji a vypadá to, že hoši z Playstation Networks myslí svůj příchod mezi televizní konkurenci pekelně vážně. Zatím jim docela držíme palce.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace