Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Castleovy knihy míří do televize


ikona
Spooner
castle
Oblíbená kriminálka se dočká trochu netradičního spin-offu. 

Populární detektivka Castle na zabití sice ve své šesté řadě zaznamenala menší pokles kvality, stále si ale drží reputaci slušného oddychového žánrového kousku. Nathan Fillion hláškuje, Stana Katic je stále hot a tvůrci v některých epizodách nadále ukazují, že si umí ve známé krimi efektně udělat srandu z kdejakého žánru. Sledovanost se navíc i po šesti letech nadále drží na hodně solidní úrovni a takových jistot stanice ABC bohužel již moc nemá. Není proto divu, že i zde televize aktivně přemýšlí o natáčení seriálového bratříčka.

ABC totiž chystá novinku na motivy fiktivní postavy oblíbeného pisálka, Derricka Storma. Postava soukromého detektiva a později i agenta CIA z pera Richarda Castlea se v seriálu dočkala nespočtu knižních pokračování a jednalo se o předchůdce slavné vyšetřovatelky Nikky Heat. Několik knižních dobrodružství Derricka Storma díky popularitě seriálu nakonec vyšlo i v běžných knihkupectvích a projekt tak má určitou fanouškovskou základnu zřejmě jistou. O samotném seriálu se toho samozřejmě nic víc neví, jen že na něm bude opět makat tvůrce samotného Castlea, Andrew Marlowe. Podobný spin-off ale zřejmě čekal jen málokdo. Snad tedy nepůjde jen o lacinou snahu, vyždímat ze slavné seriálové značky co se dá.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace