Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Návrat na Prokletý ostrov


ikona
Spooner
hboproklety ostrovscorsese
Martin Scosese a Leonardo DiCaprio se vrací ke svému tajemnému thrilleru. 

Mysteriózní kousek Prokletý ostrov od Martina Scorseseho sice mezi jeho o Oscary se snažící fláky malinko zapadl, i přesto se však jedná o výtečný žánrový snímek, jenž stále skvěle funguje. Leonardo DiCaprio si zde střihnul roli detektiva Teddyho Edwardse, který jede do speciální léčebny Ashecliffe na titulním ostrově vyšetřit záhadné úmrtí. Vznikla z toho pak povedená psychologická podívaná s nejedním překvapením. A režisérská legenda s hlavní hereckou hvězdou si řekli, že je čas se do této tajemné léčebny vrátit.

Pro samotné HBO proto chystají seriál Ashecliffe, jenž bude prequelem ke slavnému filmu. Bude se totiž zabývat minulostí titulní instituce pro nebezpečné osoby a také ne zrovna hezkými a legálními praktikami jejího personálu. V tomhle případě by ale o zbytečný převod známého filmu do televize rozhodně jít nemuselo. Kromě Martina Scorseseho, který se kromě produkce zhostí také režie pilotu, a produkujícího DiCapria se k tématu vrátí také Dennis Lehane, podle něhož knihy byl natočen původní celovečerák. Na Prokletý ostrov se tak vrací téměř všechna důležitá jména. S HBO za zády nás tak nejspíše čeká další hutná podívaná.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace