Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Z pařby ke klaunům


ikona
Spooner
galifianakis
Jaký seriál pro nás chystá oblíbený komik Zach Galifianakis a oceňovaný Louis C. K.? 

Populární vousáč Zach Galifianakis je komik, jenž si postavil svoji kariéru na hraní sympaticky prostých blbečků a stal se nejoblíbenějším členem Vlčí smečky v komediálních Pařbách. Od závěru chlastací trilogie už ho však na plátně potkáváme podstatně méně a v následujících měsících ho uvidíme jen v zajímavě vyhlížejícím úletu Alejandra Gonzálezese Iñárritu, Birdman. Jinak to ale s jeho celovečerní kariérou moc slavně nevypadá. Známý bavič se tak rozhodl na svůj komediální talent upozornit v novém sitcomu.

Pro kabelovku FX tudíž chystá novou řachandu Baskets. Zde si zahraje titulního Chipa Basktetse, jehož životním snem je stát se profesionálním klaunem. Jelikož ovšem pohoří u přijímaček na prestižní klaunskou školu v Paříži, musí přijmout práci na místním rodeu. I přesto se však svého snu nevzdává a stále se chce stát respektovaným klaunem. Galifianakisovi by tato role měla bez debat sednout, obzvláště když se podílí i na samotném scénáři. Na seriálu pak bude spolupracovat s  televizní hvězdou Louisem C. K., který si teprve před pár dny odnesl domů Emmy za scénář ke svému oceňovanému sitcomu Louie. A ten už by nám kvalitní a netradiční komediální podívanou nabídnout mohl. Stanice FX má tak solidně nakročeno k úspěšné zábavné novince. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace