Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Agentka Carterová nabírá posily


ikona
Spooner
carter
Kdo se objeví v novém seriálu po boku lásky Kapitána Ameriky? 

Už se nám to začíná rozjíždět. Okolo plánované televizní novinky o osudech velké lásky Kapitána Ameriky, Peggy Carterové, bylo velkou dobu celkem ticho. V posledních týdnech se však práce na dalším z projektů studia Marvel rozjíždí na plné obrátky. Osmidílná série Agent Carter tak bude vyprávět o jejím balancování mezi úřednickou prací pro tajnou službu SSR, plněním tajných misí pro Howarda Starka a vyrovnáváním se se ztrátou Stevea Rogerse. Režii prvních dílů si pak vezmou na starosti pánové zodpovědní za filmová dobrodružství největšího amerického patriota, bratři Russové a Joe Johnston. A nyní se nám začíná rozrůstat i herecké obsazení. Žádná velká jména ovšem zatím rozhodně nečekejte.

Pár osvědčených televizních ksichtů ale zřejmě dostaneme. Tím prvním je hezounek Chad Michael Murray známý z úspěšné teen romanťárny One Three Hill či Gilmorových děvčat. Svou základnu fanynek si tedy za ta léta již nejspíš stihnul vytvořit. Zde si zahraje agenta Jacka Thompsona, s nímž se Peggy setká po svém převelení do New Yorku. Dalším prověřeným seriálovým matadorem je Enver Gjokaj, jehož si pamatují převážně fanoušci seriálu Dollhouse od Josse Whedona. Zde si zahraje dalšího z agentů SSR Daniela Sousu, pravého válečného hrdinu, jenž si z bojiště odnesl i vážně zranění nohy. Stanice ABC tedy partičku okolo oblíbené ženské postavy zaplňovat méně známými herci, stejně jako v případě Phila Coulsona v Agents of SHIELD. I přesto jsme však na tyto poválečné patálie zvědavi podstatně více, než na druhou řadu Coulsonovy partičky.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace