Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

NBC v zajetí ďábla


ikona
Spooner
nbc
Nepopulární stanice spoléhá při záchraně ratingů na démonická a náboženská témata. 

Hororovým kouskům se v amerických televizích nesmírně daří. American Horror Story patří mezi nejsledovanější hity stanice FX, ujeté Hemlock Grove dostalo odklepnuto svou závěrečnou třetí řadu a také čarodějky v Salemu slaví úspěch. Nových projektů s hororovou tématikou se navíc chystá čím dál více. Vypadá to skoro, že televize, co nepřipravuje hrůzu nahánějící novinku, jakoby ani nebyla. Stanice NBC, která nějakou tu úspěšnou novinku zatraceně potřebuje, tedy nenechává nic náhodě a připravuje hned dva nadějné projekty.

 

Tím prvním bude seriál The Possession of Maggie Gill a už z názvu je vám asi úplně jasné, o co zde půjde. Budeme tak sledovat osudy rodinky Gillových, jež zažívá ve svém domě neuvěřitelné paranormální jevy. Ve stejnou dobu pak dva místní detektivové vyšetřují sérii brutálních vražd a po nějakém čase společně s Gillovými zjistí, že obě tyto události má na svědomí patnáctiletá Maggie, kterou nejspíše posedl ďábel. Obehranější zápletku už si nejspíš na NBC vybrat nemohli a docela mě zajímá, jak se tvůrcům podaří podobný námět rozepsat na celý seriál. To druhá novinka otloukané stanice zní daleko zajímavěji. Chystá se totiž remake uznávaného polského seriálu z konce osmdesátých, Dekalogu, v němž uznávaný tvůrce Krzysztof Kieslowski představil svých deset kapitol na téma deseti božích přikázání. Minisérie Ten Commandments se pak toho bude samozřejmě držet a uvidíme, jak si scenáristé s touto náročnou látkou poradí. Snad se televizi podaří pro tuto minisérii získat minimálně jednu zajímavou režijní persónu. Další prohru jako v podobě nedávného zbytečného remaku Rosemary má děťátko už si však NBC nemůže dovolit.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace