Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cool videa: Nadaný Crews a nahé celebrity


ikona
Dr.Z
celebritycoolkimmelterry crewsvidea
Co všechno umí Terry Crews? A co říká Jon Stewart na uniklé fotky nahých celebrit? 

Terryho Crewse známe především jako namakanýho svalovce z filmů, seriálů a z reklamy na deodorant. Někteří by ještě věděli, že si kdysi hrál americký fotbal. To je ale asi tak vše. Tenhle chlapík však dokáže neustále překvapovat. Nejen, že byste do něj neřekli, že to je komediant jak vyšitý, ale víte o tom, že dokáže i malovat? Dokonce se tím i jednu dobu živil. A kdyby nezjistil, že před kamerou mu to celkem jde, tak by nejspíš animoval. Terry je holt plný překvapení.

Myslím, že jste si všiml, že nám na internet v posledních dnech unikly lechtivé snímky mnoha známých jmen a tváří. To jak chytré, nebo hloupé je takové fotky pořizovat a nahrávat si je na různá internetová uložiště, hodnotit nebudeme. To za nás už udělali mnozí jiní, včetně Jona Stewarta. Stále sice hovoří o hackerovi, ale daleko zajímavější byla informace, že v temných undergroundových vodách internetu se pohybuje skupina lidí, kteří s podobnými fotkami obchoduje. Rust Cohle by se jim měl podívat na zoubek.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace