Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ra’s al Ghul má novou tvář


ikona
Spooner
arrow
Slavný záporák prožene Arrowa v jeho třetí sérii. Kdo si ho zahraje? 

Pro fanoušky seriálové oddechovky Arrow to bylo docela dlouhé čekání. Od chvíle, kdy stanice CW na červencovém Comic-Conu ohlásila, že hlavním záporákem třetí řady nebude nikdo menší než legendární DC záporák Ra’s al Ghul, měli fanoušci jen jednu zásadní otázku. Kdo si slavného moudrého velitele ligy asasínů vlastně zahraje? Několik dlouhých týdnů byl hlavním kandidátem Oder Fehr z Mumie, jistá skupinka fanoušků se zase dožadovala Pedra Pascala aka Oberyna Martella ze Hry o trůny a svůj zájem vrátit se do kůže ikonického charakteru vyjádřil dokonce i Liam Neeson. Ten by ale svým platem producenty nejspíš dost zruinoval a pořád se tak jednalo o naivní představu z říše snů. Zajímavých adeptů bylo zkrátka dost. Klíčovou roli třetí sezóny však nakonec ulovil někdo úplně jiný.

Postavy Ra’s al Ghula se tak zhostí téměř neznámý Matt Nable, jehož jste mohli zahlédnout v novém Riddickovi či stathamovce Elitní zabijáci. Já osobně si ho samozřejmě ani v jednom z filmů vůbec nevybavuji a pevně doufám, že to nemá nic společného s  nedostatkem jeho charismatu. Akční a bojové scény mu ovšem díky jeho muskulatuře příliš problémů dělat neměli. Po herecké stránce nás snad Nable příjemně překvapí a bude si svou roli užívat minimálně stejně, jako Manu Bennett v kůži Deathstroka z předchozí série. Jestli je Nable dobrou volbou, zjistíme už ve čtvrté epizodě.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace