Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Emmerich ve virtuální realitě


ikona
Spooner
emmerich
Král katastrofických filmů míří na malou obrazovku. A pomůže mu i Keanu Reeves. 

Asi nikdo v historii kinematografie nezdevastoval New York, Bílý dům či Sochu Svobody tolikrát, jako německý rodák Roland Emmerich. Na Dnu nezávislosti či dnes už nechtěně vtipné Godzille nás vyrostlo asi dost, a i nyní jsme proto na každý další snímek mistra destrukce přinejmenším zvědaví. Útok na Bílý dům ale kasovně dosti pohořel a o pokračování Dne nezávislosti se stále spíše mluví, než aby se zde něco opravdu dělo. Známý režisér tak aktuálně nemá moc co na práci, a tak se rozhodl svojí dovolenou zpříjemnit menší televizní prácičkou.

Ujme se proto režie pilotu nové seriálu New Angeles. Ten bude vyprávět o člověku, jenž při snaze vymanit ze svého rutinního života vstoupí do světa virtuální reality, nazvaného právě New Angeles. Osvojí si zde novou identitu a stane člověkem, kterým mu bylo vždy souzeno být. Narazí zde však na děsivá tajemství, jež mohou ohrozit jeho reálný život i život jeho blízkých. Námět zní zatraceně zajímavě a scénáře se navíc chopí prověřený comicsový autor Gregg Hurwitz. A ten by na malou obrazovku mohl přinést celkem fajn nápady. Emmerich se kromě režie pilotu pak ujme také produkce, na níž se bude podílet se samotným Keanu Reevesem, jenž se na po ohlášeném seriálu Rain čím dál více zabydluje v televizi. Ne, že bychom si stěžovali. Novinka ovšem nabízí celkem velký potenciál a s Emmerichem na režijní židličce by alespoň pilot mohl stát rozhodně za to. I když v něm Bílý dům ani Socha Svobody tentokrát nejspíš nevybuchnou.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace