Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spockova rodinná krize


ikona
Spooner
nbcslap
NBC chystá ambiciózní minisérii. A známými jmény v ní rozhodně nešetří. 

Skutečnost, že NBC je v současnosti za největšího televizního otloukánka bojujícího s nízkou sledovaností, je už po letech dosti ohraná. Stále je to však velmi krutá pravda. Stanice se sice snaží přicházet s hodně zajímavými a netradičními projekty typu chuťovky Hannibal, kromě kriminálky The Blacklist ji ovšem žádný velký hit ve stáji nesídlí. Televize tak čím dál více začíná sázet na ambiciózní minisérie, jež by mohly stanici přihrát alespoň nějakou tu prestižní cenu. A s jejich novým projektem by se jim to možná mohlo i povést.

Chystaný remake australské série The Slap by totiž měl být hutným rodinným dramatem se vším všudy. Minisérie tak bude sledovat vyhrocené události, jež se budou vyvíjet poté, co rodinně založený automechanik Harry dá facku nevhodně se chovajícímu klukovi ze sousedství. Spustí se tak konflikt mezi dvěma rodinami, který vyjeví několik let stará tajemství a vyústí až v soudní spor. Základ pro mrazivé rodinné drámo, jež by se navíc mělo podívat na zoubek klasickým americkým hodnotám, jak dělané. Tvůrci si pak do své novinky sehnalo obsazení, za něž by se nestyděla ani kdejaká prestižní kabelovka. Hlavní roli Harryho si tak zahraje sympaťák Zachary Quinto aka Spock ze Star Treku či Sylar z kultovních Hrdinů. Společnost mu pak v bedně bude dělat Mary-Louise Parker z Trávy, Peter Sarsgaard z válečného Mariňáka či herecký veterán Brian Cox. A to už je slušná herecká sebranka, která by slušný emocionální zážitek zaručit měla. Snad to tedy NBC v tomto případě zase nepokazí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace